Loading...

Voorspelling Ajax - Sparta Rotterdam

9 april 14:00

Voetbal - Eredivisie

Ajax Ajax
-
Sparta Rotterdam Sparta Rotterdam

Onze wedtip

Ajax wint met minstens 2 doelpunten verschil.

Unibet 1.27 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Ajax - Sparta Rotterdam

Aanstaande zaterdag mag de Johan Cruijff Arena zich opmaken om Sparta Rotterdam te ontvangen. Ajax Amsterdam lijkt de Europese uitschakeling door Benifca in de 1/8e finale van de UEFA Champions League goed te hebben verteerd met een 6 op 6 in de eigen Eredivisie. In de competitie pakt Ajax een 12 op 15. Eind februari leed het een nederlaag op het veld van GO Ahead Eagles (2-1) gevolgd door opeenvolgende zeges tegen RKC Waalwijk (3-2), Cambuur (2-3), Feyenoord (3-2) en FC Groningen (1-3). Ajax staat op dit moment 4 punten voor op nummer 2 PSV Eindhoven.

Sparta Rotterdam is al een heel seizoen lang op de sukkel. De troepen van Henk Fraser staan al sinds speeldag 1 geparkeerd in de degradatiezone. Toch lijkt er hoop want Willem II op de 15e plaats begint in het vizier te komen op amper 1 punt. Bovendien heeft Sparta 2 wedstrijden minder gespeeld. Sparta Rotterdam zette een 8 op 15 neer, wat uiteindelijk hun beste reeks is tot nu toe dit seizoen. Het won thuis van Willem II (1-0), verloor thuis van PSV Eindhoven (1-2), won opnieuw thuis van GO Ahead Eagles (1-0), om nadien gelijk te spelen op NEC Nijmegen (0-0) en thuis tegen Heerenveen (0-0).

De highlights: Ajax - Sparta Rotterdam

  • Ajax won vorige 10 confrontaties met Sparta.
  • Ajax won vorige 5 thuisduels.
  • Sparta Rotterdam won nog maar eenmaal uit.
  • Laatste zege Sparta op Ajax in 1989.
  • Sparta verloor elke uitmatch bij top 7 ploeg dit seizoen.

Onze voorspelling: Ajax - Sparta Rotterdam

Sparta zal toch voor een serieuze kanteling van de statistieken moeten zorgen indien het hier iets wil rapen. De vorige 10 duels met Ajax Amsterdam gingen namelijk telkens verloren. Ajax laat zich bovendien dit seizoen niet makkelijk van hun stuk brengen thuis. Met 5 thuisoverwinningen op rij lijkt er van vermoeidheid ook weinig sprake. 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.