Loading...

Voorspelling Ajax - SSC Napoli

4 oktober 15:00

Voetbal - Champions League

Ajax Ajax
-
SSC Napoli SSC Napoli

Onze wedtip

SSC Napoli winnaar

Unibet 3.2 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Ajax - SSC Napoli

Ajax is na een geweldige start van 7 overwinningen op rij de afgelopen weken in een neerwaartse spiraal terechtgekomen. De Amsterdamse club verloor eerst in de tweede speelronde van de Champions League van FC Liverpool met 2-1, daarna met 2-1 van AZ Alkmaar en wist afgelopen weekend met een 1-1 gelijkspel niet langs Go Ahead Eagles te komen. Er is in dit prille seizoen veel gebeurt in de selectie van Ajax en dat lijkt nu zijn uitwerking te hebben op de resultaten. Trainer Alfred Schreuder begon afgelopen zaterdag met Edson Álvarez, Steven Berghuis en Mohammed Kudus op de bank om ze te sparen voor dit duel.

SSC Napoli is bezig aan een hele mooie reeks en is dit seizoen in alle competities nog ongeslagen. In de laatste 10 wedstrijden werd er 8 keer gewonnen en 2 keer gelijkgespeeld. De ploeg uit Napels gaat door deze indrukwekkende reeks in de Serie A aan de leiding met 20 punten uit 8 wedstrijden. Een van de uitblinkers in het goed draaiende team is linksbuiten Khvicha Kvaratskhelia. De afgelopen zomer van Dinamo Batumi overgekomen Georgiër maakte in de eerste 8 competitiewedstrijden 5 doelpunten en gaf daarnaast 2 assists. In de Champions League gaf hij tot nu in 2 wedstrijden 1 assist.

De highlights: Ajax - SSC Napoli

  • Ajax heeft in de laatste 3 wedstrijden niet gewonnen
  • Napoli won 8 van de laatste 10 gespeelde wedstrijden
  • Ajax won 7 van de laatste 10 gespeelde wedstrijden
  • Napoli is dit seizoen nog ongeslagen in alle competities
  • De twee clubs speelde 52 jaar geleden voor het laatst een officiële wedstrijd tegen elkaar

Onze voorspelling: Ajax - SSC Napoli

Beide clubs gingen dit seizoen goed van start alleen de laatste weken liet Ajax een aantal steken vallen. Napoli gaat met 6 punten aan de leiding in Groep A en staat er zodoende beter voor dan Ajax. Wij verwachten dan ook dat het een heftige strijd gaat worden tussen twee makkelijk scorende teams. Wij denken dat Napoli uiteindelijk toch aan het langste end trekt en gaan voor een nipte overwinning voor Napoli.

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.