Loading...

Voorspelling Ajax - FC Twente

14 januari 15:00

Voetbal - Eredivisie

Ajax Ajax
-
FC Twente FC Twente

Onze wedtip

Ajax winnaar

Circus 1.33 Bonus €250
Wedden

De wedtip: Ajax - FC Twente

In de Nederlandse Eredivisie staat de topper tussen de nummer 2 Ajax en nummer 4 FC Twente op het programma. Het verschil tussen beide teams is slechts 1 punt. Ajax startte op de vorige speeldag de heenronde met een derde opeenvolgende draw na een gelijkspel bij NEC Nijmegen (1-1). FC Twente kon dan weer thuis FC Emmen (2-0) vlot opzij zetten. Ajax doet er beter aan om deze wedstrijd te winnen want op de eerste plek staat inmiddels Feyenoord Rotterdam met 3 punten voorsprong. De troepen van Alfred Schreuder pakken 6 op 15 uit hun vorige 5 duels. Het won van RKC Waalwijk (1-4), verloor thuis van PSV (1-2) en speelde gelijk tegen Vitesse (2-2), FC Emmen (3-3) en zoals eerder aangehaald tegen NEC Nijmegen (1-1). Voor de beker werd FC Den Bosch opzij gezet (0-2).

Met FC Twente wacht een tegenstander die inmiddels al 6 duels ongeslagen is en die zich tevens wist te plaatsen voor de volgende ronde van de beker na het kloppen van Telstar (3-1). De troepen van Ron Jans boekten in de competitie dan weer 11 op 15 na het kloppen van Cambuur (0-1) en RKC Waalwijk (3-0), het gelijkspelen thuis tegen GO Ahead Eagles (1-1) en bij Sparta Rotterdam en het kloppen van FC Emmen (2-0). Bij winst kan Twente zich op de tweede plaats nestelen indien nummer 3 PSV Eindhoven dit weekend niet weet te winnen.

De highlights: Ajax - FC Twente

  • FC Twente kon 3 vorige duels niet winnen tegen Ajax
  • FC Twente moest 9 doelpunten slikken in laatste 3 duels met Ajax
  • FC Twente pas 11e beste uitploeg

Onze voorspelling: Ajax - FC Twente

Indien FC Twente beter wil doen dan de 4e plek van vorig seizoen dan gaat het aan zijn uitstatistieken moeten werken want die zijn nog niet zoals het hoort. Van de 7 gespeelde uitwedstrijden verloor het er 3, speelde het tweemaal gelijk en kon het nog maar tweemaal winnen. Bovendien kon het al 3 duels niet meer winnen van Ajax en incasseerde het 9 doelpunten tegen in die 3 duels.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.