Loading...

Voorspelling Ajax - Union Berlin

16 februari 12:45

Voetbal - Europa League

Ajax Ajax
-
Union Berlin Union Berlin

Onze wedtip

Ajax winnaar

Toto 1.94 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Ajax - Union Berlin

In de UEFA Europa League staan de 1/16e finales op het programma waarbij ploegen die 2e eindigden in de groepsfase van de UEFA Europa League het opnemen tegen de afvallers uit de UEFA Champions League. Ajax Amsterdam eindigde in de UEFA Champions League in Groep A 3e met 6 punten op 18 waarbij het tweemaal won tegen het Schotse Rangers. Elke andere wedstrijd ging verloren tegen Napoli en Liverpool. Inmiddels is trainer Alfred Schreuder ontslagen en neemt John Heitinga over tot het eind van het seizoen als hoofdtrainer. Sinds hij overnam boekte de Amsterdammers met 9 op 9 het maximum aan punten. 


Met Union Berlin wacht de revelatie en de huidige nummer 2 van de Bundesliga. De troepen van Urs Fischer eindigden in de groepsfase van de UEFA Europa League op een 2e plek na het Belgische Union Saint-Gilloise. Het boekte daarbij 12 op 18 waarvan het de laatste 4 wedstrijden 12 op 12 boekte. In de eigen Bundesliga staat het slechts op 1 punt van leider Bayern München. Het boekte 15 op 15 uit zijn laatste 5 competitiewedstrijden.

De highlights: Ajax - Union Berlin

  • Ajax Amsterdam 9 op 9 onder Heitinga
  • Union Berlin 11 doelpunten tegen in laatste 5 uitwedstrijden
  • Ajax scoorde 12 goals in 3 laatste wedstrijden

Onze voorspelling: Ajax - Union Berlin

Er lijkt een nieuwe wind te waaien bij Ajax na het aanstellen van Heitinga. De spelersgroep lijkt opgelucht door het ontslag van Alfred Schreuder wat zich uit in zeer goede resultaten met een 9 op 9 als gevolg en maar liefst 12 doelpunten in 3 wedstrijden. Ook al is Union de revelatie in Duitsland, Europees toonde het zich wel kwetsbaar met nederlagen tegen Union Saint-Gilloise en Braga. Onze voorspelling Ajax-Union: Ajax wint en zet de goede vorm onder Heitinga verder.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.