Loading...

Voorspelling Ajax - Vitesse

25 november 15:00

Voetbal - Eredivisie

Ajax Ajax
-
Vitesse Vitesse

Onze wedtip

Ajax -1.5 Asian Handicap.

Unibet 1.8 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Ajax - Vitesse

Speeldag 13 van de Nederlandse Eredivisie en daarin mag Ajax verder werken aan het zo goed mogelijk afhandelen van een absoluut rampjaar. Onder leiding van John van’t Schip speelde het reeds 4 wedstrijden waarvan 3 in de Eredivisie en 1 in de UEFA Europa League. Tegen Brighton werd Europees verloren (0-2) maar in de competitie wist het wel 7 op 9 te boeken waardoor het weg kon geraken van die laatste plaats. Er werd gewonnen van FC Volendam (2-0), gewonnen van Heerenveen (4-1) en gelijkgespeeld bij Almere City (2-2).

Met Vitesse Arnhem komt de nieuwe nummer laatst over de vloer. Het stuurde voor de interlandbreak dan ook trainer Phillip Cocu de laan uit die vervangen werd door Edward Sturing die voor de 7e keer de honneurs waarneemt bij Vitesse Arnhem. Hij was wel expliciet in zijn wensen en zal het roer overnemen tot het eind van het seizoen. Vitesse boekte 2 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden in de Eredivisie. Het speelde thuis gelijk tegen Excelsior (0-0), verloor bij Feyenoord Rotterdam (4-0), speelde thuis gelijk tegen PEC Zwolle (1-1), verloor bij GO Ahead Eagles (5-1) en verloor thuis van Heerenveen (1-3).

De highlights: Ajax - Vitesse

  • Vitesse 3 op 30 tegen Ajax Amsterdam
  • Ajax Amsterdam 7 op 9 in laatste 3 wedstrijden
  • Vitesse 3 op 15 op verplaatsing
  • Vitesse slechtste doelsaldo uit Eredivisie

Onze voorspelling: Ajax - Vitesse

Het is het seizoen der slecht presterende traditieclubs in Nederland. De keuze om Sturing aan boord te brengen is begrijpelijk bij Vitesse, maar of hij opgewassen is om in de huidige malaise iets te rapen bij Ajax dat toch een revival kent in de competitie, lijkt ons betwijfelijk. Vitesse boekt slechts 3 op 15 op verplaatsing en beschikt met -15 over het slechtste doelsaldo uit de Eredivisie. Onze voorspelling Ajax Amsterdam-Vitesse Arnhem: Ajax wint.
1
Unibet
1.34
Ajax wint: €50 X 1.34 = 67€
Bonus €50
N
Unibet
5.25
Gelijk €50 X 5.25 = 262.5€
Bonus €50
2
Unibet
8
Vitesse wint: €50 X 8 = 400€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.