Loading...

Voorspelling Ajax - PEC Zwolle

30 april 12:45

Voetbal - Eredivisie

Ajax Ajax
-
PEC Zwolle PEC Zwolle

Onze wedtip

Ajax winnaar

Toto 1.11 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Ajax - PEC Zwolle

De Johan Cruijff Arena mag zich opmaken om op de 31e speeldag PEC Zwolle te ontvangen. Met nog 4 speeldagen te gaan telt Ajax als leider 4 punten voorsprong op PSV Eindhoven. Indien het deze wedstrijd wint en PSV zou zich thuis laten verrassen door Willem II dan mag het zich voor het 4e seizoen op rij onder Erik Ten Hag kampioen kronen. Ten Hag die aan zijn avontuur zal beginnen bij Manchester United volgend seizoen zal er alles aan doen om door de grote poort afscheid te gaan nemen. In zijn laatste 5 wedstrijden boekte het 15 op 15. Het versloeg daarbij achtereenvolgens Cambuur (2-3), Feyenoord (3-2), FC Groningen (1-3), Sparta Rotterdam (2-1) en NEC Nijmegen (0-1).

PEC Zwolle deed een gouden zaak om het behoud door een 6 op 6 te boeken uit zijn laatste twee wedstrijden. Het staat op dit moment de 16e positie wat betekent dat het virtueel deelneemt aan de degradatie play offs. Het staat 2 punten achter op nummer 15 RKC Waalwijk. Echter staan de twee laatste in de stand -Willem II en Sparta Rotterdam- op gelijke hoogte en 1 punt achterstand waardoor het een razend spannende degradatiestrijd wordt in Nederland. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekte Zwolle 6 op 15. Het verloor daarbij eerst achtereenvolgens tegen Feyenoord (1-2), FC Twente (1-0) en GO Ahead Eagles (1-0). Zijn laatste twee wedstrijden won het tegen AZ Alkmaar (2-1) e RKC Waalwijk (0-2).

De highlights: Ajax - PEC Zwolle

  • Ajax won heenmatch 0-2.
  • Ajax won laatste 5 duels met Zwolle.
  • Laatste keer dat Zwolle won van Ajax was in 2014.
  • Ajax verloor nog maar 1 competitiewedstrijd in 2022.
  • Ajax verloor maar 2 keer thuis dit seizoen.

Onze voorspelling: Ajax - PEC Zwolle

Voor beide ploegen staat er veel op het spel. Wij zien echter geen bedreiging in het PEC Zwolle van Dick Schreuder en zien Erik Ten Hag slagen in zijn opzet om de weg naar een 4e titel finaal in te zetten.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.