Loading...

Voorspelling Albanië - Italië

16 november 14:45

Voetbal - Vriendschappelijke Wedstrijd

Albanië Albanië
-
Italië Italië

Onze wedtip

Italië winnaar

Unibet 1.4 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Albanië - Italië

Albanië kon zijn eerste kwalificatie voor een Wereldkampioenschap niet afdwingen maar maakte het in zijn groep Polen toch knap lastig in de strijd voor die tweede plaats. De troepen van Edoardo Reja kwamen 2 punten te kort om Albanese voetbalgeschiedenis te schrijven. De kwalificatiecampagne zorgde wel een voor een zeer negatieve decompressie want sindsdien kon het geen enkele van 9 gespeelde wedstrijden winnen. In zijn laatste 5 wedstrijden pakt het amper 3 op 15. Daarin speelde het thuis vriendschappelijk gelijk tegen Estland (0-0), verloor het voor de UEFA Nations League bij Israël (2-1) en thuis gelijk tegen Ijsland (1-1). Vriendschappelijk speelde het bij Saudi Arabië gelijk (1-1) en verloor het bij Qatar (1-0).



De grote afwezige op het WK is uiteraard Europees Kampioen Italië. Zoals ons allen gekend geraakten de troepen van Roberto Mancini in de barrages in eigen huis niet verder dan Noord-Macedonië (0-1). Toch behield de Italiaanse voetbalbond het vertrouwen in zijn bondscoach en hield hem aan. Sinds een van die grootste teleurstellingen van het Italiaanse voetbal plaatsvond handelde de Azzuri reeds 8 wedstrijden afgehandeld, zowel vriendschappelijk als in het teken van de UEFA Nations League. Het hoogtepunt in die reeks was de overwinning thuis tegen Engeland (1-0) in functie voor de UEFA Nations League. Maar voor datzelfde toernooi ging het wel zwaar gaan verliezen in Duitsland (5-2). Nog veel werk dus voor Mancini & Co.

De highlights: Albanië - Italië

  • Albanië kon al 9 wedstrijden niet meer winnen
  • Italië pakt 6 op 6.
  • Albanië scoort al 1 jaar niet meer dan 2 doelpunten tijdens een wedstrijd

Onze voorspelling: Albanië - Italië

Albanië kon al 9 wedstrijden niet meer winnen. Dit terwijl Italië toch met een positieve noot richting deze wedstrijd trekt. Bovendien konden we zien dat Albanië al 1 jaar lang in alle 10 wedstrijden die het afhandelde de laatste 12 maanden geen enkele keer meer dan 1 doelpunt wist te scoren.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.