Loading...

Voorspelling Anderlecht - Club Brugge

1 mei 12:30

Voetbal - Jupiler Pro League

Anderlecht Anderlecht
-
Club Brugge Club Brugge

Onze wedtip

Club Brugge winnaar

Unibet 2.7 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Anderlecht - Club Brugge

Het Lotto Park mag zich opmaken voor speeldag 2 in de Champions Play Offs in België waarin de top 4 onderling uitmaakt wie zich tot landskampioen mag kronen. In dat opzicht heeft Anderlecht zichzelf al grotendeels de kans ontnomen om zich tot kampioen te kronen dit seizoen. Op de eerste speeldag ging het meteen (voor de 3e keer dit seizoen) onderuit tegen Union Saint-Gilloise (3-1) en komt zo op 10 punten achterstand van de leider. Een week daarvoor verloor het ook al de bekerfinale van Kaa Gent na verlengingen en strafschoppen. Het dreigt opnieuw een seizoen zonder prijzen te worden voor de troepen van Vincent Kompany dat zich nu eerder moet focussen op de 3e plaats om alsnog Europees voetbal af te dwingen. In de reguliere competitie boekte Anderlecht 12 op 15 in zijn laatste 5 wedstrijden door thuis KV Oostende (3-1) en FC Antwerp (2-0) te verslaan, te verliezen op Gent (1-0), om nadien Charleroi (4-0) en Kortrijk te kloppen (2-3).

Het treft met Club Brugge een opponent die wel doet wat het moet door de eerste wedstrijd thuis te winnen van FC Antwerp en zo in het kielzog te blijven van leider Union Saint-Gilloise. De troepen van Alfred Schreuder blijven zo op amper 3 punten staan van de nummer 1 positie. Club Brugge wist ook de 5 laatste wedstrijden van de reguliere competitie winnend af te sluiten tegen Seraing (0-5), Oostende (1-3), Genk (3-1), Beerschot (1-3), en KV Mechelen (2-0).

De highlights: Anderlecht - Club Brugge

  • Anderlecht kon laatste 2 thuisduels niet winnen tegen Club Brugge.
  • Anderlecht kon al 4 wedstrijden op rij niet winnen van Club Brugge.
  • Anderlecht 7 doelpunten tegen in laatste 5 wedstrijden.
  • Club Brugge boekt 27 op 27.
  • Club Brugge verloor nog maar 1 competitieduel onder Schreuder.

Onze voorspelling: Anderlecht - Club Brugge

Indien Club Brugge ook deze wedstrijd weet te winnen dan boekt het in de competitie een 30 op 30. Het huwelijk met Nederlandse trainer Schreuder is meer en meer een voltreffer aan het worden. Al zal alles natuurlijk verwateren indien het hier verliest en Union mogelijks op 6 punten voorsprong ziet komen. 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.