Loading...

Voorspelling Anderlecht - Ludogorets 1945 Razgrad

23 februari 12:45

Voetbal - Europa Conference League

Anderlecht Anderlecht
-
Ludogorets 1945 Razgrad Ludogorets 1945 Razgrad

Onze wedtip

Ludogorets Double Chance

Unibet 1.91 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Anderlecht - Ludogorets 1945 Razgrad

RSC Anderlecht lijkt maar niet van het label ‘topclub in verval’ vanaf te komen. De Brusselse club met de meeste Belgische titels achter zijn naam staat in de eigen competitie pas op de 9e plek en ook Europees lijkt het opnieuw niet te lukken. In de heenwedstrijd van deze 1/16e finale van de UEFA Conference League verloor het op het veld van het Bulgaarse Ludogorets (1-0). In de laatste 5 wedstrijden Europees boekten de troepen van Brian Riemer (De Deense trainer die sinds december overnam, maar ook weinig successen boekt) 4 op 15. In zijn groep eindigde het dan ook op de tweede plek na West Ham United en voor Silkeborg en FCSB (het voormalige Steaua Boekarest).

Ludogorets is al 6 keer op rij Bulgaars kampioen en probeert meer en meer in te zetten op Europese successen. In de UEFA Europa League strandde de troepen van Ante Simundza echter op de 3e plaats na Real Betis en AS Roma. Het boekte uit zijn laatste 5 Europese duels 7 op 15. Het ging gelijk gaan spelen bij het Finse HJK (1-1), won thuis van datzelfde HJK (2-0), verloor thuis van Real Betis (0-1) en ook bij AS Roma (3-1). 

Anderlecht 4 op 12 op Europese verplaatsingen
 

De highlights: Anderlecht - Ludogorets 1945 Razgrad

  • Anderlecht 4 op 12 op Europese verplaatsingen
  • Anderlecht 6 tegendoelpunten in laatste 5 Europese duels
  • Ludogorets al 10 duels op rij ongeslagen

Onze voorspelling: Anderlecht - Ludogorets 1945 Razgrad

Anderlecht onder Riemer lijkt vooralsnog geen succes. Ook niet Europees is gebleken vorige week in Bulgarije. Tegen een ploeg die al 10 duels op rij ongeslagen is en in wedstrijd tegen Betis en AS Roma af en toe zijn streng kon trekken zien we het opnieuw fout aflopen voor de Brusselaars. Onze voorspelling RSC Anderlecht-Ludogorets: Ludogorets Double Chance.

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.