Loading...

Voorspelling Andy Murray - James Duckworth

27 juni 13:30

Tennis - ATP Wimbledon Championships

Andy Murray Andy Murray
-
James Duckworth James Duckworth

Onze wedtip

Andy Murray winnaar

Unibet 1.2 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Andy Murray - James Duckworth

Het is opnieuw tijd voor het meest bekende grastoernooi van het jaar, Wimbledon. Dit wordt een eerder uitzonderlijke editie want de ATP en WTA besliste dat deelnemers geen punten kunnen sprokkelen voor hun respectievelijke rankings. De organisatie doet dit als tegenreactie op de beslissing van de organisatoren van Wimbledon die Russische en Wit-Russische spelers weren op deze Grand Slam.

Desalniettemin verwachten we weer een waar spektakel en zoals ieder jaar zal het publiek Andy Murray stevig toejuichen worden. De Schot won Wimbledon tweemaal en wist voorafgaand aan deze editie van Wimbledon de finale van de Stuttgart Open te halen waar hij zijn eerste grastoernooi van het jaar kon winnen. Maar in de 3e set tegen de Italiaan Berrettini kampte Murray met een blessure aan de buikspieren waardoor hij alsnog verloor met 1-2 (4:6, 7:5 & 3:6) in de sets. Door de goede prestatie klom de Schot wel naar de 51e plaats op de ATP Ranking.

Hij mag het in de eerste ronde opnemen tegen de James Duckworth, de nummer 77 op de ATP Ranking. De Australiër haalde vorig jaar de 3e ronde op Wimbledon wat zijn beste prestatie op een Grand Slam ooit was. Verder wist hij in 2021 ook de kwartfinale in de master van Parijs te halen. Wel begint hij aan Wimbledon met een zeer povere vorm in vergelijking met vorig jaar. Van zijn laatste 10 wedstrijden verloor hij er 8.

De highlights: Andy Murray - James Duckworth

  • Murray won vorige twee confrontaties.
  • Duckworth start in zeer slechte vorm.
  • Murray haalde finale van Stuttgart Open
  • Murray volledig fit?

Onze voorspelling: Andy Murray - James Duckworth

Beide heren bekampten elkaar reeds tweemaal waarvan Murray ze beide wist te winnen. De laatste ontmoeting was op Brisbane een hard court toernooi waar Murray het met 0-2 haalde. In 2018 troffen ze elkaar op de US Open waar het een viersetter werd in het voordeel van Murray (3-1).
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.