Loading...

Voorspelling Royal Antwerp FC - Lillestrøm

11 augustus 13:30

Voetbal - Europa Conference League

Royal Antwerp FC Royal Antwerp FC
-
Lillestrøm Lillestrøm

Onze wedtip

Royal Antwerp FC winnaar

Unibet 1.7 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Royal Antwerp FC - Lillestrøm

FC Antwerp en trainer Mark Van Bommel dat lijkt een prima huwelijk te gaan worden. In de competitie pakte het met 9 op 9 het maximum van de punten en ook in de UEFA Conference League heeft het zich een uitstekende uitgangspositie bij elkaar gevoetbald na de 1-3 overwinning in het Noorse Lillestrom. In totaal pakt FC Antwerp 15 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. In de Belgische competitie versloeg het KV Mechelen (0-2), Zulte Waregem (1-0) en OH Leuven (4-2). In de UEFA Conference League versloeg het het Kosovaarse Ditra (0-2).

Lillestrom heeft er een veel mindere week opzitten. Naast de nederlaag thuis tegen FC Antwerp kwam het ook niet verder in de eigen Noorse competitie tegen Tromso (1-1). De troepen van Geir Bakke staan na 17 speeldagen op de 2e plaats in de Eliteserien. In totaal pakt Lillestrom 10 op 15 uit zijn laatste 5 speeldagen. Het versloeg in de Conference League tweemaal het Finse SJK (0-1 & 5-2) en in de competitie versloeg het Sarpsborg 08 (0-2). Zoals eerder aangehaald verloor het van FC Antwerp en speelde het gelijk tegen Tromso.

De highlights: Royal Antwerp FC - Lillestrøm

  • FC Antwerp verdedigt 3-1 voorsprong.
  • Lillestrom heeft baalweek met 1 op 6.
  • FC Antwerp 15 op 15.
  • Lillestrom won laatste 4 uitwedstrijden.
  • Antwerp al 6 speeldagen thuis ongeslagen.

Onze voorspelling: Royal Antwerp FC - Lillestrøm

Hoewel FC Antwerp een zeer goede uitgangspositie heeft met het oog op de laatste voorronde van de Conference League zal het zeker op zijn hoede zijn voor de Noren die zich op verplaatsing zeer sterk tonen met 4 opeenvolgende zeges.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.