Loading...

Voorspelling Royal Antwerp FC - Oud-Heverlee Leuven

7 augustus 15:00

Voetbal - Jupiler Pro League

Royal Antwerp FC Royal Antwerp FC
-
Oud-Heverlee Leuven Oud-Heverlee Leuven

Onze wedtip

OH Leuven Double Chance.

Unibet 2.2 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Royal Antwerp FC - Oud-Heverlee Leuven

FC Antwerp deed afgelopen donderdag een gouden zaak door in de UEFA Conference League de heenwedstrijd te winnen op het veld van het Noorse Lillestrom (0-2) en kan daardoor de play offs al ruiken. Ook in de competitie die twee speeldagen ver is wisten de troepen van Mark Van Bommel tweemaal te winnen, dit bij KV Mechelen (0-2) en thuis tegen Zulte Waregem (1-0). Antwerp haalt in zijn laatste 5 wedstrijden 13 op 15. Het speelde in de vorige ronde van de Conference League thuis gelijk tegen het Kosovaarse Ditra (0-0) en ging in Kosovo met 0-2 gaan winnen.

OH Leuven heeft zijn start ook niet gemist en staat met een beter saldo zelfs aan het kop van het klassement. De troepen van Marc Brys wisten de eerste twee speeldagen te winnen tegen KV Kortrijk (0-2) en KVC Westerlo (2-0). In totaal haalt OH Leuven 11 op 15 uit hun laatste 5 partijen. Voor aanvang van de competitie speelde het vriendschappelijk gelijk tegen Fortuna Sittard (1-1), Leicester City (3-3) en won het van het Franse Amiens (4-2).

De highlights: Royal Antwerp FC - Oud-Heverlee Leuven

  • OH Leuven aan de leiding.
  • OH Leuven verloor al 7 wedstrijden niet meer.
  • Ook FC Antwerp ongeslagen onder Van Bommel.
  • FC Antwerp Europese match in de benen.

Onze voorspelling: Royal Antwerp FC - Oud-Heverlee Leuven

Beide ploegen lijken in zeer goede doen. FC Antwerp heeft met Lillestrom wel opnieuw een Europese wedstrijd in het vizier. Het OH Leuven kan daarom volgens ons een verraderlijke bezoeker worden aanstaande zondag op het Bosuil. 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.