Loading...

Voorspelling Argentinië - Australië

3 december 14:00

Voetbal - WK

Argentinië Argentinië
-
Australië Australië

Onze wedtip

Argentinië winnaar

Unibet 1.18 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Argentinië - Australië

Hoe dramatisch het ook begon aan het toernooi begon zo klinisch en gecontroleerd werkte het zijn twee laatste groepswedstrijden af. Het Wereldkampioenschap van Argentinië lijkt eindelijk goed te zijn ingezet. Op de eerste speeldag verloren de troepen van bondscoach Lionel Scaloni van Saudi-Arabië (2-1) wat voor een schokgolf zorgde in Argentinië. Toch bleven Messi & Co zeer kalm en toonden ze in de winnende partijen tegen Mexico (2-0) en Polen (2-0) waarom het voor velen tot een van de favoriete eindwinnaars behoort. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boeken La Albiceleste (de blauwwitten) 12 op 15. Voor aanvang van het WK won het telkens vriendschappelijk van Honduras (3-0), Jamaica (3-0) en de Verenigde Arabische Emiraten (0-5).

Met Australië treft het een team die zijn hele natie in volle vervoering bracht door de kwalificatie voor de 1/16e finale. Het is na 2006 de tweede keer in de geschiedenis dat Australië zich wist te plaatsen voorbij de groepsfase. De troepen van Graham Arnold verloren nochtans hun eerste groepsmatch kansloos tegen Frankrijk (4-1). Daarna volgde dan weer een zege tegen Tunesië (1-0) en tegen Denemarken (1-0). De Aussie’s trekken toch met zelfvertrouwen richting de clash met grootmacht Argentinië. Het boekt 12 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. Voor aanvang van het WK won het tweemaal vriendschappelijk van Nieuw Zeeland (1-0 & 0-2).

De highlights: Argentinië - Australië

  • Australië won nog nooit van Argentinië
  • Argentinië slechts 2 tegendoelpunten in laatste 5 duels
  • Argentinië scoort 13 keer in laatste 5 duels

Onze voorspelling: Argentinië - Australië

Het blijft noemenswaardig dat zelfs een topploeg als Argentinië zich kan verslikken in een kleine mug als Saudi-Arabië. De Wereldkampioen van 1978 en 1986 speelde reeds 5 keer tegen Australië en won hier de laatste 4 confrontaties van, eenmaal werd het een gelijkspel. De Argentijnse verdediging liet zich slechts tweemaal verschalken op 5 wedstrijden tijd. Het team van Scaloni wist 13 keer de weg naar het doel te vinden. Voor ons is duidelijk wie favoriet is in dit duel.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Argentinë - Australië te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Unibet
1.27
Argentinië wint: €50 X 1.27 = 63.5€
Bonus €50
N
Unibet
6.5
Gelijk €50 X 6.5 = 325€
Bonus €50
2
Unibet
10
Australië wint: €50 X 10 = 500€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.