Loading...

Voorspelling Argentinië - W62 (World)

18 december 10:00

Voetbal - WK

Argentinië Argentinië
-
W62 (World) W62 (World)

Onze wedtip

Argentinië winnaar

Unibet 2.8 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Argentinië - W62 (World)

Aanstaande zondag om 16:00 mag het Lusail Stadium zich opmaken voor een juweel van een finale tussen Argentinië en Frankrijk. De Argentijnen die sinds 2018 onder het bewind spelen van Lionel Scaloni speelt zo een Wereldkampioenschap met extreme contrasten want op de eerste speeldag ging het nog onderuit tegen Saudi-Arabië (1-2). De twee groepswedstrijden die daarop volgde nam Lionel Messi het team op sleeptouw en kon het Mexico en daarna Polen tweemaal zeer klinisch met 2-0 opzij zetten. In de 1/8e finale kende het met Australië een vervelende tegenstander die het de Argentijnen nog knap lastig maakte tot op het eind, toch kon Argentinië de 2-1 vasthouden. Tegen Nederland werd in de kwartfinale nog een 0-2 uit handen gegeven maar kon het wel in de strafschoppen alsnog de plaatsing voor de halve finale afdwingen en daarin speelde het zijn sterkste wedstrijd tot nu toe met een weergaloze Lionel Messi (3-0).

Maar met Frankrijk wacht een team die extreem veel vertrouwen uitstraalt. Hoe Didier Deschamps er opnieuw in slaagt zijn team te laten pieken op dit WK is een staaltje vakmanschap van de bovenste plank. De regerende Wereldkampioen kon zich door de groepsfase loodsen met het gaspedaal half ingeduwd. In de eerste groepswedstrijd zette het eenvoudig Australië opzij (4-1), gevolgd door een zege tegen Denemarken (2-1) waarbij de score veel hoger kon oplopen. In de laatste groepswedstrijd ging het wel onderuit tegen Tunesië (1-0) met een veredeld B-elftal. Tegen Polen stond er in de 1/8e finale geen maat op en kon het zeer eenvoudig Lewandowski & Co huiswaarts sturen (3-1). In de kwartfinale heeft het tot toe zijn beste tegenstander bekampt met Engeland die er niet in slaagde om zijn kansen te verzilveren (2-1). In de halve finale kwam het ook een paar keer goed weg tegen revelatie Marokko maar kon het al bij al gecontroleerd en klinisch de weg banen naar een 2e WK-finale op rij (2-0).

Les Parisiens Lionel Messi en Kylian Mbappe voeren beide topschutterslijst aan van dit WK met elk 5 stuks. Messi is er door zijn 5e doelpunt in geslaagd om Argentijns topscorer aller tijden te worden.

De highlights: Argentinië - W62 (World)

  • Frankrijk versloeg Argentinië op WK 2018
  • Frankrijk maar 1 nederlaag laatste 10 WK-matchen
  • Frankrijk scoort 7 keer sinds knock out-fase

Onze voorspelling: Argentinië - W62 (World)

Beide teams bekampten elkaar ook op het WK 2018 in Rusland waarbij het een spectaculaire partij werd die Frankrijk kon beslechten door met 4-3 te winnen na 90 minuten. Reeds toen kon Kylian Mbappe zijn duivels ontbinden met 2 doelpunten. WIj tipper erop dat Frankrijk opnieuw de wereldtitel gaat grijpen. Les Bleus beschikken over de beste ploeg en de statistieken waarop het kan terugvallen zijn weergaloos. Van de laatste 10 wedstrijden op een WK verloor het slechts eenmaal. Het piekt ook op de juiste momenten want sinds de knock out-fase van dit WK scoorde het reeds 7 keer (!).

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Argentinië - Frankrijk te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader. 

1
Unibet
2.6
Argentinië wint: €50 X 2.6 = 130€
Bonus €50
N
Unibet
3.15
Gelijk €50 X 3.15 = 157.5€
Bonus €50
2
Unibet
2.95
W62 (World) wint: €50 X 2.95 = 147.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.