Loading...

Voorspelling Argentinië - Kroatië

13 december 14:00

Voetbal - WK

Argentinië Argentinië
-
Kroatië Kroatië

Onze wedtip

Kroatië winnaar

Unibet 5 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Argentinië - Kroatië

Het Lusail Stadium mag zich komende dinsdag opmaken voor de eerste halve finale van het WK 2022. Daarin mag het Argentinië van Messi het opnemen tegen het Kroatië van Modric. Argentinië begon dit WK op de slechtst mogelijke manier door op speeldag 1 in de groepsfase te verliezen van Saudi-Arabië (1-2). De Argentijnen van bondscoach Lionel Scaloni toonden hun mentale weerbaarheid door twee daaropvolgende groepswedstrijden te winnen van Mexico en Polen (beide 2-0). In de 1/8e finale wachtte de confrontatie met Australië waartegen het won met 2-1. In de kwartfinale gaf het nog een 0-2 uit handen tegen Oranje waardoor het alsnog via strafschoppen de weg moest openen naar de halve finale. De Argentijnen boeken uit hun laatste 5 wedstrijden (reguliere speeltijd) 10 op 15.

Met Kroatië treft het de verliezende finalist van WK 2018 en de halve finalist van het vorige EK 2020. Bondscoach Zlatko Dalic, die sinds 2016 aan het roer staat, mag binnenkort een standbeeld verwachten in Zagreb. De eerste groepswedstrijd startte Kroatië met een scoreloos gelijkspel tegen die andere halve finalist Marokko. Daarna volgde een makkelijke overwinning tegen Canada (4-1). De laatste groepswedstrijd kroop het door het oog van de naald tegen België (0-0). In de 1/8e finale kon het Japan pas na reguliere speeltijd (1-1) opzij zetten na het winnen van de strafschoppen. In de kwartfinale tegen Brazilië kon het in de slotfase van de verlengingen de gelijkmaker maken en sloeg het opnieuw genadeloos toe in de strafschoppenserie. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekt Kroatië -na reguliere speeltijd- 7 op 15.

De highlights: Argentinië - Kroatië

  • Kroatië versloeg Argentinië op vorig WK.
  • Kroatië al 14 wedstrijden op rij ongeslagen.
  • 3e halve finale op rij voor Kroatië onder Dalic.

Onze voorspelling: Argentinië - Kroatië

Welke 2 van de kleine generalen het gaat halen is voor velen de vraag van deze wedstrijd. Wij zetten ons geld alvast in op die kleine generaal aan Kroatische zijde want die wist zijn ploeg reeds 3 keer op rij naar een halve finale te leiden van een groot toernooi. Kroatië kon overigens Argentinië verslaan op het vorige WK (0-3) en is al 14 wedstrijden op rij ongeslagen.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Argentinië - Kroatië te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Unibet
2.04
Argentinië wint: €50 X 2.04 = 102€
Bonus €50
N
Unibet
3
Gelijk €50 X 3 = 150€
Bonus €50
2
Unibet
4.6
Kroatië wint: €50 X 4.6 = 230€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.