Loading...

Voorspelling Argentinië - Mexico

26 november 14:00

Voetbal - WK

Argentinië Argentinië
-
Mexico Mexico

Onze wedtip

Argentinië winnaar

Betcity 1.58 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Argentinië - Mexico

Argentinië mag op speeldag 2 proberen om te ontwaken uit de nachtmerrie waarin het momenteel zit. De troepen van Lionel Scaloni startte het WK met een nederlaag tegen Saudi Arabië die het juk van eeuwig kneusje op een Wereldbeker van zich af lijkt te gaan werpen op deze editie. Messi, Di Maria, Martinez… Allen wisten ze geen vat te krijgen op de Saudi’s die het lateraal spel van de Argentijnen genadeloos afstrafte. Tegen Mexico zit er dan ook niets anders op dan voor de 3 punten te gaan. De nederlaag tegen Saudi-Arabië was de eerste nederlaag van het jaar voor Argentinië dat met een 15 op 15 naar het WK afzakte waarin het Italië (0-3), Estland (5-0), Honduras (3-0), Jamaica (3-0) en de Verenigde Arabische Emiraten (0-5) vriendschappelijk wist te verslaan. 

Mexico mag beide handen kussen dat het onder de lat beroep kan doen op nationale held Guillermo Ochoa die Lewandowski zijn strafschop wist tegen te houden in de wedstrijd tegen Polen (0-0). Uiteindelijk toonde Mexico zich nog de gevaarlijkste ploeg in de verder eerder teleurstellende wedstrijd. De troepen van de Argentijnse bondscoach Gerardo Martino boekten uit hun laatste 5 wedstrijden 7 op 15. Voor aanvang van het WK won het vriendschappelijk van Peru (0-1), verloor het van Colombia (3-2), won het van Irak (4-0), verloor het van Zweden (1-2). Als Mexico een punt weet te pakken moet het erop rekenen dat Argentinië niet verliest van Polen op de laatste speeldag en zelf moet het Saudi-Arabië kloppen in de laatste groepswedstrijd.

De highlights: Argentinië - Mexico

  • Argentinië won laatste 3 duels met Mexico.
  • Argentinië maar 2 tegendoelpunten in laatste 5 wedstrijden.
  • Mexico kon maar 1 van laatste 10 duels met Argentinië winnen.

Onze voorspelling: Argentinië - Mexico

Het wordt een wedstrijd met enorm veel druk op de ketel! De Argentijnen moeten lef tonen en afstappen van het veel te bange en horizontale voetbal. De spelers uitte reeds in de pers dat groep sterk genoeg is om het over een andere boeg te gooien. Wij geloven dat spelers zoals Messi, Di Maria en Martinez in staat zijn om de puntjes op de i te zetten.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Argentinië - Mexico te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Betcity
1.55
Argentinië wint: €50 X 1.55 = 77.5€
Bonus €50
N
Betcity
3.9
Gelijk €50 X 3.9 = 195€
Bonus €50
2
Betcity
7.5
Mexico wint: €50 X 7.5 = 375€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.