Loading...

Voorspelling Arsenal - Chelsea

29 april 12:30

Voetbal - Premier League

Arsenal Arsenal
-
Chelsea Chelsea

Onze wedtip

Arsenal winnaar

Unibet 1.67 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Arsenal - Chelsea

Arsenal heeft het onvermijdelijke niet kunnen afwenden afgelopen woensdag en verloor opnieuw van Manchester CIty (4-1). Het heeft momenteel de leidersplaats nog beet maar eerste achtervolger Manchester City heeft twee wedstrijden minder gespeeld waardoor zijn in onze ogen opnieuw de absolute titelfavoriet zijn in Engeland. De missie tegen Chelsea is alvast kristalhelder voor Arteta’s troepen: winnen. Niet evident want The Gunners boeken 6 op 15 uit hun laatste 5 wedstrijden. Het won tegen Leeds (4-1) om vervolgens telkens gelijk te spelen bij Liverpool (2-2), bij West Ham (2-2) en thuis tegen Southampton (3-3). Het verlies tegen Manchester City is de laatst gespeelde wedstrijd.

Met FC Chelsea wacht gelukkig voor hen wel een tegenstander die in absolute crisis verkeert. Chelsea staat op een historisch lage 11e plek en sinds de (tijdelijke) overname van Frank Lampard kon het nog geen enkele keer winnen. Chelsea boekt een schamele 1 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. Het verloor van Aston Villa (0-2), speelde thuis gelijk tegen Liverpool (0-0), verloor bij Wolverhampton (1-0), thuis van Brighton (1-2) en afgelopen weekend ook van Brentford (0-2). Indien alles tegenzit komende speeldag staat het prompt amper 7 punten boven de degradatiezone….

De highlights: Arsenal - Chelsea

  • FC Chelsea al 6 competitiewedstrijden zonder zege
  • 2 op 18 voor Chelsea
  • Nog geen enkele winst onder Frank Lampard voor Chelsea

Onze voorspelling: Arsenal - Chelsea

FC Chelsea zit al 6 competitiewedstrijden zonder zege en boekt amper 2 punten op 18. Stel dat ze de komende 2 wedstrijden geen enkel punt pakken en de onderste ploegen doen dat wel dan kan het plots in een degradatiestrijd verwikkeld geraken. Voor Arsenal geldt er alvast geen excuus om deze wedstrijd niet te winnen wil het de titel niet helemaal vergooien. Onze voorspelling Arsenal-FC Chelsea: Arsenal wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.