Loading...

Voorspelling Arsenal - Leicester

13 augustus 10:00

Voetbal - Premier League

Arsenal Arsenal
-
Leicester Leicester

Onze wedtip

Arsenal winnaar

Unibet 1.45 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Arsenal - Leicester

Op zaterag 13 augustus 2022 ontvangt Arsenal in het eigen Emirates Stadium de mannen van Leicester City in speelronde 2 van de Premier League. Arsenal is het nieuwe Premier League seizoen goed begonnen. De ploeg van Mikel Arteta won in de allereerste wedstrijd van het seizoen de lastige Londense derby uit bij Crystal Palace met 0-2. Voor de 'Gunners' was die overwinning alweer de zevende op rij, met de oefenwedstrijden in het voorseizoen meegerekend. Arsenal bleef de gehele oefenperiode ongeslagen en won met grote cijfers van ploegen als Everton (5-1 en 2-0), FC Köln (3-5) en in de laatste wedstrijd voor het openingsduel van de Premier League won het maar liefst 6-0 van Sevilla. De ploeg is dus uitstekend in vorm. De 0-2 overwinning op Palace was daarnaast de vierde keer in vijf duels dat Arsenal de nul hield. 

Leicester City speelde op de eerste speeldag van de Premier League in het eigen King Power Stadium gelijk tegen Brentford. De ploeg van Brendan Rodgers kwam aanvankelijk met 2-0 voor, maar zag de Londenaren uiteindelijk alsnog langszij komen. Leicester City moet het dit seizoen doen zonder Kasper Schmeichel. De Deense keeper verkaste in de zomer naar het Franse Nice. Ook is er interesse voor andere spelers van andere clubs en zou het kunnen dat de ploeg voor het sluiten van de transferperiode alsnog spelers moet afstaan. Leicester kende een goede oefenperiode. Het verloor slechts een van de zes gespeelde wedstrijden. De ploeg speelde wel vooral tegen Engelse clubs uit de lagere divisies. De ploeg won wel met 1-0 van Sevilla vlak voor de seizoensstart.

De highlights: Arsenal - Leicester

  • Arsenal won zijn laatste 7 duels op rij.
  • Leicester City is de laatste 6 duels op rij ongeslagen (4x winst, 2x gelijk).
  • In 6 van de laatste 7 onderlinge duels vielen minder dan 2.5 goals.
  • Arsenal hield in 4 van zijn laatste 5 duels de nul.
  • In 7 van de laatste 8 duels van Leicester vielen meer dan 2.5 goals.

Onze voorspelling: Arsenal - Leicester

Arsenal boekte in de eerste speelronde een knappe uitoverwinning bij het altijd lastige Crystal Palace. Mikel Arteta lijkt zijn zaken goed voor elkaar te hebben. De ploeg won met de oefenwedstrijden meegerekend zeven duels achtereen. Leicester City is het seizoen in mineur begonnen. De ploeg kwam in eigen huis met 2-0 voor, maar speelde alsnog met 2-2 gelijk tegen Brentford. Wij denken dat Arsenal van beide teams het team in vorm is. Gebaseerd op die recente vorm gaan wij voor een thuisoverwinning van Arsenal met minstens twee goals verschil.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.