Loading...

Voorspelling Arsenal - Lens

29 november 15:00

Voetbal - Champions League

Arsenal Arsenal
-
Lens Lens

Onze wedtip

RC Lens Double Chance

Unibet 3.6 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Arsenal - Lens

Op de voorlaatste speeldag van de groepsfase van de UEFA Champions League mag leider uit groep B de honneurs waarnemen tegen de derde uit de groep, RC Lens. Arsenal telt 9 punten terwijl Lens 5 punten telt (evenveel als nummer 2 PSV). Op de laatste plek staat Sevilla met 2 punten. Wetende dat PSV voor een pittige verplaatsing staat naar FC Sevilla (dat moet winnen) kan RC Lens zelfs bij 1 punt een gouden zaak doen met oog op de volgende ronde.

In totaal boeken de Fransen 5 op 12 in deze groep waarvan het hoogtepunt de thuisoverwinning was thuis tegen FC Arsenal (2-1). Overigens speelde het gelijk bij FC Sevilla (1-1), speelde het thuis gelijk tegen PSV (1-1) en verloor het op de vorige speeldag bij PSV (1-0). In de eigen Franse Ligue 1 kon Lens op bezoek bij Clermont winnen (0-3).

Arsenal boekt 9 op 12 is bij 1 punt zeker van de volgende ronde al zal het uiteraard als groepswinnaar willen eindigen o.a. voor de meer gunstige loting. Arsenal verzamelde 9 punten door te winnen tegen PSV (4-0), FC Sevilla (1-2) en opnieuw FC Sevilla (2-0). Zoals eerder vermeld verloor het op bezoek bij RC Lens (2-1). Afgelopen weekend kon Arsenal gaan winnen op bezoek bij Brentford (0-1).

De highlights: Arsenal - Lens

  • RC Lens kan gouden zaak doen met 1 punt
  • Arsenal verloor op bezoek bij RC Lens
  • RC Lens 8 wedstrijden op rij ongeslagen in Ligue 1
  • RC Lens verloor maar 1 van laatste 6 uitwedstrijden

Onze voorspelling: Arsenal - Lens

Wij verwachten dat de troepen van Franck Haise (Lens) met een gameplan naar Arsenal zullen afzakken welke zal inhouden om op resultaat te spelen. Het weet alleszins hoe het de Engelsen in bedwang kan houden want het won in de thuiswedstrijd. Bovendien zit RC Lens in goede doen, het is in de eigen competitie reeds 8 wedstrijden op rij ongeslagen en de nederlaag bij PSV was de enige in de laatste 6 wedstrijden op verplaatsing. Onze voorspelling Arsenal-RC Lens: RC Lens Double Chance.

 

1
Unibet
1.3
Arsenal wint: €50 X 1.3 = 65€
Bonus €50
N
Unibet
5.6
Gelijk €50 X 5.6 = 280€
Bonus €50
2
Unibet
9
Lens wint: €50 X 9 = 450€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.