Loading...

Voorspelling Arsenal - Liverpool

9 oktober 11:30

Voetbal - Premier League

Arsenal Arsenal
-
Liverpool Liverpool

Onze wedtip

gelijk

Unibet 3.65 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Arsenal - Liverpool

Op zondag 9 oktober 2022 speelt Arsenal in speelronde tien van de Premier League in het eigen Emirates Stadium tegen het Liverpool van Jürgen Klopp. Met Arsenal loopt het aan het begin van het Premier League seizoen 2022/23 prima. De ploeg van Mikel Arteta won afgelopen donderdag nog zijn tweede wedstrijd in de Europa League groepsfase met 3-0 van het Noorse Bodø/Glimt, waardoor het in dezelfde groep als PSV nu aan kop gaat met zes puntem uit twee duels. Ook in de eigen Premier League gaat het geweldig meg de Gunners. De ploeg verloor tot nu toe slechts een wedstrijd en is daardoor nog altijd koploper met een punt voorsprong op het Manchester City van Pep Guardiola. De winst tegen Bodø/Glimt was alweer de vierde overwinning op rij voor de ploeg uit Noord-Londen. 

Met de Premier League-campagne van de ploeg van Jürgen Klopp loopt het tot nog toe een stuk stroever. Liverpool, dat vorig seizoen nog als tweede eindigde in de Premier League, staat na negen speeldagen op een teleurstellende negende plaats. Liverpool speelde tot nu zeven wedstrijden in de eigen competitie maar kwam in die duels tot nu toe slechts twee keer tot winst. De ploeg verloor weliswaar maar een wedstrijd maar speelde alweer vier keer gelijk. Ook in de Champions League loopt het stroef voor de Reds. De ploeg staat momenteel tweede in de groep met Ajax en verloor al een keer met 4-1 van Napoli. Afgelopen dinsdag won het wel weer. Liverpool was in eigen huis met 2-0 te sterk voor het Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst. 

De highlights: Arsenal - Liverpool

  • Arsenal won zijn laatste 4 duels op rij.
  • Liverpool is de laatste 3 duels op rij ongeslagen.
  • Arsenal wist in de laatste 6 duels tegen Liverpool niet te scoren.
  • In 6 van de laatste 8 duels van Liverpool werden meer dan 2.5 goals gescoord.
  • Arsenal was in 5 van de laatste 6 duels de ploeg die als eerste scoorde.

Onze voorspelling: Arsenal - Liverpool

Een mooi affiche in de Premier League op zondag tussen twee ploegen die de drie punten allebei hard nodig hebben. Arsenal gaat momenteel aan kop in de Premier League en maakt de beste seizoensstart in jaren mee. De ploeg voelt met een punt voorsprong wel de hete adem van Manchester City in de nek. Liverpool moet winnen om weer aansluiting te vinden met de subtop in Engeland. Dankzij de matige en wisselvallige resultaten staat de ploeg van Klopp momenteel in de middenmoot. Dit is een duel tussen twee ploegen die momenteel weinig voor elkaar onder doen. Wij gaan dan ook voor een gelijkspel.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.