Loading...

Voorspelling Arsenal - Manchester City

8 oktober 11:30

Voetbal - Premier League

Arsenal Arsenal
-
Manchester City Manchester City

Onze wedtip

Manchester City winnaar

Unibet 2.45 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Arsenal - Manchester City

In Engeland staat komende zondag de absolute topper tussen Arsenal en Manchester City op het programma. Vice-kampioen Arsenal staat na 7 speeldagen op de 3e plaats op 1 punt van de Citizens. De troepen van Arteta kunnen een tweede prik uitdelen aan Manchester City op korte tijd want op de vorige speeldag ging Manchester City onderuit op bezoek bij Wolverhampton.

Arsenal weet dat het in de onderlinge duels geen steken mag laten vallen (hence: last season) wil het opnieuw meedingen naar de titel. The Gunners halen uit hun laatste 5 competitiewedstrijden 11 op 15 waarbij het thuis gelijkspeelde tegen Fulham (2-2), won van Manchester United (3-1) en Everton (0-1), opnieuw gelijkspeelde thuis tegen Tottenham (2-2) en won bij Bournemouth (0-4). In de UEFA Champions League liep het wel tegen een blauwtje aan door te verliezen op bezoek bij RC Lens (2-1).

Manchester City kon afgelopen woensdag zijn kleine misstap in de Premier League toch wat uitwissen door vlot te gaan winnen op bezoek bij RB Leipzig in de UEFA Champions League. De troepen van Pep Guardiola gaan vanzelfsprekend opnieuw jacht maken naar de treble. Uit zijn laatste 5 competitiewedstrijden boekt het 12 op 15. Voor de misstap bij Wolverhampton won het van Sheffield United (1-2), Fulham (5-1), West Ham (1-3) en Nottingham (2-0).

De highlights: Arsenal - Manchester City

  • Arsenal kon al 9 duels op rij niet winnen van Manchester City (na reguliere speeltijd)
  • Manchester City verloor nog maar 1 wedstrijd in alle competities dit seizoen
  • Manchester City won vorige 4 verplaatsingen naar Arsenal
  • Manchester City 15 op 15 thuis

Onze voorspelling: Arsenal - Manchester City

Misschien kwam de nederlaag bij Wolverhampton wel net op tijd vorige week zodat Pep Guardiola de laatste onzuiverheden uit zijn geheel kan wegfilteren. Tegen Arsenal weet het dat het nu al een sleutelmatch kan worden en het vizier zal weer op scherp staan. Manchester City boekte 12 op 12 uit zijn vorige 4 bezoeken aan Arsenal. Onze voorspelling Arsenal-Manchester City: Manchester City wint.
1
Unibet
2.95
Arsenal wint: €50 X 2.95 = 147.5€
Bonus €50
N
Unibet
3.35
Gelijk €50 X 3.35 = 167.5€
Bonus €50
2
Unibet
2.48
Manchester City wint: €50 X 2.48 = 124€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.