Loading...

Voorspelling Arsenal - PSV

15 september 15:00

Voetbal - Europa League

Arsenal Arsenal
-
PSV PSV

Onze wedtip

Arsenal winnaar

Unibet 1.42 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Arsenal - PSV

Op donderdagavond 15 september 2022 speelt PSV zijn tweede duel in de groepsfase van de Europa League van dit seizoen. In het Emirates Stadium in London is het Arsenal van Mikel Arteta de tegenstander. Arsenal plaatste zich voor de groepsfase van de Europa League door afgelopen seizoen als vijfde te eindigen in de Engelse Premier League. De ploeg van Arteta hoefde geen voorrondes te spelen om de groepsfase te bereiken. Het won zijn eerste wedstrijd in Groep A afgelopen donderdag met 1-2 uit bij FC Zürich. Hiermee zijn de Gunners na een gespeelde wedstrijd de lijstaanvoerder in Groep A. Arsenal doet het dit seizoen in de eigen competitie tot nu toe ook erg goed. De ploeg won zijn eerste vijf wedstrijden van het seizoen en stond daarmee bovenaan. Hierna verloor het met 2-1 van Manchester United en raakte het de koppositie in de Premier League kwijt. De ploeg herstelde zich met de overwinning bij Zürich. Arsenal speelde dit weekend niet in verband met het overlijden van koningin Elizabeth. 

PSV onder Ruud van Nistelrooy begon het nieuwe seizoen uitstekend, maar de laatste weken lijkt de klad er een beetje in gekomen te zijn en loopt het een stuk stroever bij de Eindhovenaren. Ook in de groepsfase van de Europa League verliep de start alles behalve soepel. Afgelopen donderdag kwam het in het eigen Philips Stadion niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen het Noorse Bodø/Glimt. De Eindhovenaren kwamen nog wel op een 1-0 voorsprong maar konden die dus niet behouden. Ook in de Eredivisie heeft PSV inmiddels zijn eerste wedstrijd verloren. In speelronde vijf werd er in de Grolsch Veste met 2-1 verloren van het FC Twente van Ron Jans. Hierdoor raakte het gelijk al achterop in de strijd om het kampioenschap. De ploeg van Van Nistelrooy herstelde zich dit weekend in de Eredivisie wel enigszins van de mindere resultaten van de afgelopen wedstrijden hoewel het opnieuw erg moeizaam ging. Thuis tegen RKC Waalwijk bleef het tot de blessuretijd 0-0 toen PSV een penalty kreeg die uiteindelijk benut werd door Cody Gakpo.

De highlights: Arsenal - PSV

  • PSV is de laatste 3 duels tegen Arsenal ongeslagen.
  • Arsenal kreeg in de laatste 4 duels steeds minstens 1 goal tegen.
  • In 4 van de laatste 5 duels van PSV scoorden beide teams.
  • In 7 van zijn laatste 9 duels was Arsenal de ploeg die score opende.
  • In de laatste 6 duels van Arsenal vielen meer dan 2.5 goals.

Onze voorspelling: Arsenal - PSV

Arsenal is het nieuwe seizoen goed begonnen en verloor tot nu nog slechts een wedstrijd. De ploeg van Mikel Arteta speelde dit weekend vanwege het overlijden van de Queen niet en heeft daardoor extra rust gehad. PSV begon het seizoen erg goed, maar draait de laatste weken mede dankzij blessures van onder andere aanvoerder Luuk de Jong en vleugelspeler Noni Madueke een stuk stroever. Hierdoor zien wij Arsenal dan ook als favoriet om dit duel te winnen. De ploeg speelt in het eigen Emirates Stadium en draait op dit moment stukken beter dan PSV. Wij gaan voor een overwinning van Arsenal met goals aan beide kanten.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.