Loading...

Voorspelling Arsenal - PSV

20 oktober 13:00

Voetbal - Europa League

Arsenal Arsenal
-
PSV PSV

Onze wedtip

Arsenal winnaar

Unibet 1.48 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Arsenal - PSV

Nadat deze ontmoeting eerder geannuleerd moest worden zullen Arsenal en PSV Eindhoven op 20 oktober de inhaalwedstrijd binnen de Europa League spelen. Als nummer 1 en 2 binnen hun groep zal deze wedstrijd grote implicaties kunnen hebben op de uiteindelijke groepswinnaar, met slechts 2 punten verschil in het voordeel van Arsenal. De club uit London is bezig aan een enorm sterke seizoenstart, waarbij het ook de koppositie binnen de Premier League bezit. Arsenal heeft sinds juli slechts 1 wedstrijden verloren, en heeft momenteel ook haar laatste 7 wedstrijden gewonnen. Arsenal levert dan ook zowel aan de aanvallende als verdedigende zijde sterk spel. Waar de club zo nu en dan moeite heeft met het uitbreiden van de score weet de achterhoede regelmatig het net leeg te houden.

Arsenal kan echter PSV Eindhoven niet over het hoofd zien. PSV is net als Arsenal bezig aan een sterk seizoen. Met 2 overwinningen en 1 gelijkspel is PSV nog altijd ongeslagen binnen deze groep en bevindt het zich met de 2e plek binnen de Eredivisie ook in de titelstrijd. Zoals de laatste aantal wedstrijden van PSV hebben aangetoond heeft de club een groot scorend vermogen. Echter, kan de achterhoede zo nu en dan een struikelpunt vormen voor de Eindhovenaren, waarbij het in recente tijden meerdere malen zwak oogde op haar eigen helft. 

De highlights: Arsenal - PSV

  • Arsenal heeft 18 van haar laatste 19 wedstrijden gewonnen.
  • PSV heeft 5 van haar laatste 6 wedstrijden gewonnen.
  • Arsenal heeft slechts 1 tegendoelpunten geïncasseerd in haar 3 groepswedstrijden.
  • PSV Eindhoven heeft 17 keer gescoord in haar laatste 5 wedstrijden.
  • Arsenal heeft 21 keer gescoord in haar laatste 10 wedstrijden.

Onze voorspelling: Arsenal - PSV

De wedstrijd tussen Arsenal en PSV Eindhoven belooft een interessant affiche te worden tussen 2 teams die beide tot dusverre een sterk seizoen spelen. Voor Arsenal is er met slechts 1 nederlaag sinds juli nog weinig fout gegaan, waarbij de club solide aanvallend en verdedigend spel levert. Voor PSV is met name de aanval haar kracht met een achterhoede die zo nu en dan instabiel oogt. Gezien het niveau waarop Arsenal al enige tijd speelt zal het lastig worden voor de achterhoede van PSV, terwijl de achterhoede van Arsenal gelijk oogt te zijn met de aanval van PSV. Wij verwachten dat Arsenal wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.