Loading...

Voorspelling AS Roma - Bayer Leverkusen

11 mei 15:00

Voetbal - Europa League

AS Roma AS Roma
-
Bayer Leverkusen Bayer Leverkusen

Onze wedtip

AS Roma winnaar

Unibet 2 Bonus €50
Wedden

De wedtip: AS Roma - Bayer Leverkusen

Winnaar van de UEFA Conference League vorig seizoen, AS Roma, mag een poging wagen om dit seizoen de finale van de UEFA Europa League te halen en moet daarvoor voorbij het Duitse Bayer Leverkusen van Xabi Alonso. De troepen van José Mourinho werden tweede in de groepsfase na Real Betis. In de 1/16e finale zette het RB Salzburg opzij door een uitnederlaag (1-0) in eigen huis goed te maken met een thuisoverwinning (2-0). In de 1/8e finale wist het het Spaanse Real Sociedad opzij te zetten door thuis te winnen (2-0) en in Sociedad gelijk te gaan spelen (0-0). In de kwartfinale verloor het bij Feyenoord (1-0) en in eigen huis wist het datzelfde Feyenoord opzij te zetten na verlengingen (4-1). In de eigen serie A verloor AS Roma afgelopen weekend een levensbelangrijke wedstrijd thuis tegen Inter Milaan (0-2) waardoor het met een 7e plaats minder en minder kans lijkt te maken op de top 4 (goed voor een rechtstreeks ticket voor de UEFA Champions League).

Bayer Leverkusen stapte in als afvaller uit de UEFA Champions League en moest dus in de 1/16e finale aan de bak, dit tegen AS Monaco. In eigen huis verloor het (2-3) maar in Frankrijk won het met dezelfde score (2-3) en maakte het vervolgens af via een strafschoppenserie. In de 1/8e finale had het geen moeite met het Hongaarse Ferencvaros waartegen het tweemaal kon winnen (2-0 & 0-2). In de kwartfinale bekampte het het Belgische Union Saint-Gilloise waarbij het thuis gelijkspeelde (1-1) en het in België wist af te maken (1-4). In de Bundesliga verloor Bayer Leverkusen ook een belangrijke wedstrijd, dit thuis tegen FC Köln (1-2). Met nog 3 speeldagen te gaan lijkt het enige doel nog zijn 6e plek te verdedigen want het staat 8 punten achter op nummer 5 Freiburg.

De highlights: AS Roma - Bayer Leverkusen

  • Bayer Leverkusen kon al 3 duels niet meer winnen van AS Roma
  • AS Roma 12 op 12 in eigen huis in de UEFA Europa League
  • Bayer Leverkusen 1 op 6 in laatste 2 cruciale duels in Bundesliga

Onze voorspelling: AS Roma - Bayer Leverkusen

AS Roma lijkt wel aan een Europees stappenplan bezig. Vorig seizoen won het de finale van UEFA Conference League en dit seizoen maakt het een goede kans op de finale van de UEFA Europa League. Volgende stap: UEFA Champions League? Het boekt alvast 12 op 12 in eigen huis in de knock-out fase en neemt het op tegen een ploeg die het in de eigen competitie volledig liet afweten de laatste twee speeldagen met een 1 op 6 tegen rechtstreekse concurrenten voor een Europees ticket. Onze voorspelling AS Roma-Bayer Leverkusen: AS Roma wint.
1
Unibet
2.35
AS Roma wint: €50 X 2.35 = 117.5€
Bonus €50
N
Unibet
3.2
Gelijk €50 X 3.2 = 160€
Bonus €50
2
Unibet
3.35
Bayer Leverkusen wint: €50 X 3.35 = 167.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.