Loading...

Voorspelling AS Roma - Bayer Leverkusen

2 mei 15:00

Voetbal - Europa League

AS Roma AS Roma
-
Bayer Leverkusen Bayer Leverkusen

Onze wedtip

AS Roma Double Chance

Toto 1.81 Bonus €50
Wedden

De wedtip: AS Roma - Bayer Leverkusen

In de UEFA Europa League staat de interessante heenwedstrijd van de halve finale tussen AS Roma en Bayer Leverkusen op het programma. Oftewel tussen twee ploegen van 2 coaches die grote successen boekten dit seizoen. Bij AS Roma nam De Rossi over van Mourinho, en hij leidde de Romeinen voorbij AC Milan in de kwartfinale nadat het zowel in Milan (0-1) als in Rome (2-1) kon winnen. In de 1/8e finale toonde het zich te sterk voor Brighton nadat het thuis overtuigend won (4-0) en erna een kleine nederlaag moest toestaan (1-0). AS Roma staat momenteel op de 5e plaats in de serie A. Afgelopen weekend speelde het gelijk bij Napoli (2-2).

Bayer Leverkusen, dat is sinds een week de nieuwe Duitse kampioen. De troepen van Xabi Alonso zijn bovendien al sinds het begin van het seizoen ongeklopt. In de kwartfinale zette het West Ham opzij nadat het thuis won (2-0) en ginds gelijkspeelde (1-1). In de 1/8e finale was het te goed voor FK Qarabag na een gelijkspel op verplaatsing (2-2) en een overwinning thuis (3-2). In de eigen competitie speelde het thuis gelijk tegen Stuttgart. Bayer Leverkusen won al 5 matchen op rij niet van AS Roma

De highlights: AS Roma - Bayer Leverkusen

  • Bayer Leverkusen won al 5 matchen op rij niet van AS Roma
  • AS Roma verloor maar 2 van 16 wedstrijden onder Di Rossi
  • AS Roma 7 op 9 tegen Bayer Leverkusen
  • Bayer Leverkusen kon 3 wedstrijden op rij niet meer winnen

Onze voorspelling: AS Roma - Bayer Leverkusen

De dip van Bayer Leverkusen dit seizoen bestaat uit 3 gelijke spelen op een rij. Er bestaan uiteraard ergere dippen dan dit. Toch lijkt de verplaatsing naar een Roma onder Di Rossi niet evident. De Romeinen verloren nog maar tweemaal onder zijn bewind. Onze voorspelling AS Roma-Bayer Leverkusen: AS Roma Double Chance.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.