Loading...

Voorspelling AS Roma - Feyenoord

20 april 15:00

Voetbal - Europa League

AS Roma AS Roma
-
Feyenoord Feyenoord

Onze wedtip

Feyenoord Double Chance.

Unibet 1.95 Bonus €50
Wedden

De wedtip: AS Roma - Feyenoord

De troepen van Arne Slot mogen een 1-0 voorsprong uit de terugronde gaan verdedigen op het veld van AS Roma om zo door te proberen stoten naar de halve finale van de UEFA Europa League. De leider uit Nederland beukte de hele wedstrijd tegen de Romeinse muur en iets voor het uur zette Mats Wieffer De Kuip in lichterlaaie. Feyenoord wist in de 1/8e finale Shakhtar Donetsk opzij te zetten door bij Shakhtar (neutraal terrein) gelijk te gaan spelen (0-0) en in de Kuip ruim te winnen (7-0). In de eigen Eredivisie zit Feyenoord nog volop op titelkoers met 8 punten voorsprong op Ajax en PSV met nog 5 speeldagen te gaan. Afgelopen weekend won het van cambuur (0-3) en pakt het zo 15 op 15 in Nederland.

Met AS Roma wacht de nummer 3 uit Italië die vurig een ticket voor de UEFA Champions League probeert te veroveren. De troepen van Mourinho werden vorig seizoen winnaar van de eerste editie van de UEFA Conference League nadat het Feyenoord wist te verslaan. AS Roma schakelde in de vorige ronde het Spaanse Real Sociedad uit nadat het thuis won (2-0) en het in Sociedad gelijk ging spelen (0-0). Afgelopen weekend won AS Roma thuis van Udinese (3-0) en pakt het zo 9 op 9.

De highlights: AS Roma - Feyenoord

  • Feyenoord 18 op 18
  • AS Roma verloor al 4 keer in de Europa League dit seizoen
  • Feyenoord 10 op 12 Europees

Onze voorspelling: AS Roma - Feyenoord

Arne Slot kan bovenop de titel een halve finale in de UEFA Europa League toevoegen aan het reeds succesvolle seizoen van Feyenoord. De Rotterdammers boeken 18 op 18 uit hun laatste 6 wedstrijden. Het bekampt met AS Roma een team dat al 4 wedstrijden verloor tijdens deze editie van de UEFA Europa League. Onze voorspelling AS Roma-Feyenoord: Feyenoord Double Chance.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.