Loading...

Voorspelling AS Roma - Lazio Roma

6 november 12:00

Voetbal - Serie A

AS Roma AS Roma
-
Lazio Roma Lazio Roma

Onze wedtip

AS Roma winnaar

Circus 2.03 Bonus €250
Wedden

De wedtip: AS Roma - Lazio Roma

Het is weer zover in de Serie A waar de Derby della Capitale op het programma staat tussen AS Roma en Lazio Rome of ook wel de nummer 4 en nummer 5 uit de stand. Het AS Roma van José Mourinho staat met 25 punten op 7 punten achterstand van leider Napoli. Bij een eventuele winst kan het naar de 2e plaats wippen indien AC Milan en Atalanta het laten afweten dit weekend. Het kon uit zijn laatste 3 wedstrijden 7 op 9 boeken na een zege bij Sampdoria (0-1), een nederlaag thuis tegen Napoli (0-1) en een zege bij Verona. Afgelopen donderdag kon het pas op de laatste speeldag zijn kwalificatie voor de volgende ronde van UEFA Europa League veilig stellen door thuis het Bulgaarse Ludogorets opzij te zetten (3-1).

Het Lazio van Maurizio Sarri kon afgelopen donderdag in de UEFA Europa League dan weer niet winnen en ging onderuit op het veld van Feyenoord Rotterdam (1-0) waardoor Lazio Rome uitgeschakeld werd en na de winter in de UEFA Conference League aan de slag moet. Een serieuze mokerslag voor de ploeg die in de Serie A uit zijn laatste 3 wedstrijden 4 op 9 boekt. Het speelde thuis gelijk tegen Udinese (0-0), won bij Atalanta (0-2) en verloor op de laatste speeldag thuis van Salernitana.

De highlights: AS Roma - Lazio Roma

  • Lazio in dip met 0 op 6 en uitschakeling EL.
  • AS Roma boekt 9 op 9 in laatste 3 partijen op alle fronten.
  • AS Roma won vorige twee confrontaties als thuisploeg.

Onze voorspelling: AS Roma - Lazio Roma

De mokerslag in Rotterdam zal een moeilijke zijn om te overkomen voor Lazio. In de serie A liep het op de vorige speeldag reeds aan tegen een pijnlijke nederlaag op eigen bodem tegen Salernitana (1-3). Wij verwachten dan ook dat José Mourinho zijn slag zal thuis halen en AS Roma naar een 3e thuisoverwinning op rij zal leiden tegen aartsrivaal Lazio.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.