Loading...

Voorspelling AS Roma - Leicester

5 mei 15:00

Voetbal - Europa Conference League

AS Roma AS Roma
-
Leicester Leicester

Onze wedtip

AS Roma winnaar

Unibet 2.15 Bonus €50
Wedden

De wedtip: AS Roma - Leicester

Het Olympisch Stadion in Rome mag zich opmaken voor de terugronde van de halve finale van de UEFA Conference League tussen AS Roma en Leicester City. De heenwedstrijd in het King Power Stadion eindigde op een 1-1 gelijkspel. AS Roma wist in de kwartfinale het Noorse Bodo/Glimt uit te schakelen nadat het eerst uit verloor (2-1) om nadien thuis de klus te klaren (4-0). In de eigen serie A begint de motor van Mourinho zijn troepen wat te sputteren want het kon afgelopen weekend voor de 3e week op rij niet winnen na een gelijkspel thuis tegen Bologna (0-0). Hierdoor moeten de Romeinen definitief afhaken voor een ticket voor de UEFA Champions League.

Met Leicester City treft het een ploeg die het nog moeilijker heeft in eigen land. De troepen van Brendan Rodgers zijn pas terug te vinden op de 11e plaats. Het doet slechter dan AS Roma op vlak van recente vorm en kon al 4 wedstrijden op rij niet winnen in de eigen Premier League. Afgelopen weekend ging het met 3-1 de boot in op het veld van Tottenham Hotspurs (3-1). Het zal alles op alles inzetten om het seizoen te redden via deze UEFA Conference League. In de kwartfinale schakelde Leicester City het Nederlandse PSV Eindhoven uit door thuis 0-0 gelijk gelijk te spelen en in Eindhoven met 1-2 te gaan winnen.

De highlights: AS Roma - Leicester

  • AS Roma verloor geen enkele thuismatch in Conference League.
  • Leicester 6 op 9 op verplaatsing in Conference League.
  • Eerste keer in clubgeschiedenis dat Leicester naar Rome afzakt.
  • Leicester won slechts 1 van laatste 4 wedstrijden in Conference League.
  • Leicester kon al 5 uitmatchen in eigen land niet winnen.

Onze voorspelling: AS Roma - Leicester

AS Roma verloor in het eigen Olympisch Stadion nog geen enkele wedstrijd in deze Conference League. Van zijn laatste 5 thuispartijen won het viermaal telkens met minstens 3 doelpunten verschil. Leicester won dan wel op het veld van PSV Eindhoven in de kwartfinale, wij zien ze niet in staat dit te herhalen op het veld van AS Roma.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.