Loading...

Voorspelling Aston Villa - Lille Osc

11 april 15:00

Voetbal - Europa Conference League

Aston Villa Aston Villa
-
Lille Osc Lille Osc

Onze wedtip

OSC Lille Draw No Bet

Unibet 4.22 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Aston Villa - Lille Osc

In de UEFA Conference League krijgen we voor de heenwedstrijd van de kwartfinale het duel tussen Aston Villa-OSC Lille voorgeschoteld. Aston Villa -onder het bewind van Unai Emery- wist in de 1/8e finale Ajax uit te schakelen nadat het in Amsterdam gelijkspeelde (0-0) waarna het in Birmingham eenvoudig de klus klaarde (4-0). Aston Villa is de huidige nummer 5 uit de Premier League en kan de revelatie van het seizoen genoemd worden. Het vecht een vurige strijd uit met Tottenham voor de beheerde 4e plaats. Het telt momenteel evenveel punten als de Spurs. Aston Villa boekt 8 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. Naast de eenvoudige thuiswinst tegen Ajax, speelde het gelijk bij West Ham (1-1), won het van Wolverhampton (2-0), verloor het bij Manchester City (4-1) en speelde het thuis gelijk tegen Brentford (3-3).

OSC Lille schakelde in de 1/8e finale het Oostenrijkse Sturm Graz uit nadat het op verplaatsing won (0-3) en thuis gelijkspeelde (1-1). Lille is de huidige nummer 4 uit de Franse Ligue 1 wat momenteel een ticket voor de voorrondes van de UEFA Champions League oplevert. Het staat 3 punten achter 3e in de stand AS Monaco, dat momenteel een rechtstreeks ticket beet heeft. De troepen van Paulo Fonseca boeken 9 op 15 uit hun laatste 5 wedstrijden. Naast het gelijke spel tegen Sturm Graz speelde het in de Franse Ligue 1 thuis gelijk tegen Rennes (2-2), speelde het gelijk bij Brest (1-1), won het van RC Lens (2-1) en won het van Marseille (3-1).

De highlights: Aston Villa - Lille Osc

  • Aston Villa won maar 1 van laatste 4 wedstrijden
  • Aston Villa won nog nooit van OSC Lille
  • OSC Lille 7 wedstrijden op rij ongeslagen
  • OSC Lille 3 uitwedstrijden op rij ongeslagen

Onze voorspelling: Aston Villa - Lille Osc

Aston Villa won maar 1 van zijn laatste 4 wedstrijden en dat kostte ze de begeerde 4e plek in de Engelse Premier League. Met Lille komt een taaie klant op bezoek dat al 7 wedstrijden op rij ongeslagen is, waaronder 3 uitwedstrijden. Onze voorspelling Aston Villa-OSC Lille: OSC Lille Draw No Bet.

 

1
Unibet
1.629
Aston Villa wint: €50 X 1.629 = 81.45€
Bonus €50
N
Unibet
4
Gelijk €50 X 4 = 200€
Bonus €50
2
Unibet
5.3
Lille Osc wint: €50 X 5.3 = 265€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.