Loading...

Voorspelling Atalanta BC - AC Milan

21 augustus 14:45

Voetbal - Serie A

Atalanta BC Atalanta BC
-
AC Milan AC Milan

Onze wedtip

Meer dan 2.5 goals

Unibet 1.73 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Atalanta BC - AC Milan

Atalanta Bergamo begon het nieuwe seizoen vorige week zaterdag met een 0-2 overwinning op Sampdoria. De club van Teun Koopmeiners, Marten de Roon en Hans Hateboer speelde een matige voorbereiding op het nieuwe seizoen. De ploeg won zijn eerste oefenwedstrijd tegen Como 1907 nog wel met 0-4 maar liep daarna tegen zowel Newcastle United (1-0) als tegen Valencia (2-1) tegen een nederlaag aan. Atalanta beleefd met 53 vertrokken spelers, 4 aankopen en maar liefst 57 spelers die terugkeerde na een verhuurperiode tot nu toe een bewogen transferperiode. Maar waarin, op de naar Nottingham Forrest vertrokken Remo Freuler en de naar Salernitana vertrokken Matteo Lovato na, het geen potentiële basisspelers kwijtraakte.

AC Milan maakte vorige week ook een goede start van het nieuwe seizoen door met 4-2 van Udinese te winnen. De regerend Italiaans kampioen speelde een degelijke voorbereiding waarin er alleen verloren werd van het Hongaarse Zalaegerszeg TE met 3-2 maar verder alle oefenduels tegen onder andere FC Köln (1-2) en Marseille (0-2) gewonnen werden. De club van trainer Stefano Pioli heeft ondanks de vele geruchten over grote aankopen, zo werden Hakim Ziyech en Noa Lang vaak in verband gebracht met AC Milan, nog maar één grote aankoop gedaan dit seizoen en dat is Charles De Ketelaere van Club Brugge.

De highlights: Atalanta BC - AC Milan

  • AC Milan won de laatste 4 wedstrijden met minimaal 2 doelpunten verschil
  • Atalanta mist door blessures: Davide Zappacosta, Marco Carnesecchi, Simone Muratore, Éderson en Merih Demiral
  • AC Milan scoorde in de laatste 6 wedstrijden 21 doelpunten
  • In de alle eerdere ontmoetingen werden er gemiddeld 2.7 doelpunten per wedstrijd gemaakt
  • AC Milan mist door blessures: Sandro Tonali en Zlatan Ibrahimovic

Onze voorspelling: Atalanta BC - AC Milan

De twee clubs gespeelde in de geschiedenis van de Serie A 122 keer eerder tegen elkaar. Van deze ontmoetingen won Atalanta 25 keer, AC Milan won 54 keer en 43 keer eindigde het in een gelijkspel. De laatste keer dat de teams tegen elkaar speelde was halverwege meid dit jaar in de competitie en eindigde in een 2-0 overwinning voor AC Milan. Wij verwachten een open duel met veel doelpunten en gaan in deze wedstrijd voor meer dan 2.5 doelpunten.

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.