Loading...

Voorspelling Atalanta BC - Leipzig

14 april 12:45

Voetbal - Europa League

Atalanta BC Atalanta BC
-
Leipzig Leipzig

Onze wedtip

Leipzig winnaar

Unibet 2.63 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Atalanta BC - Leipzig

Voor de terugwedstrijd van de kwartfinale in de UEFA Europa League mag Atalanta Bergamo zich opmaken om thuis RB Leipzig te ontvangen. In de heenmatch in Leipzig speelden beide teams 1-1 gelijk. In de 1/8e finale was Atalanta te sterk voor Bayer Leverkusen. Het wist de Duitsers tweemaal tegen het canvas te werpen na een 3-2 overwinning thuis en een 0-1 overwinning uit. Als afvaller uit de UEFA Champions League moest Atalanta tevens een 1/16e finale afwerken en wist hierbij het Griekse Olympiakos tweemaal te verslaan door thuis met 2-1 te winnen en in Griekenland met 0-3 te winnen. In de eigen serie A verloor Atalanta zijn duel uit bij Sassuolo (1-2) afgelopen weekend.

RB Leipzig wist in de 1/8e finale Spartak Moskou uit te schakelen zonder te spelen. De Russische ploeg werd om gekende redenen gediskwalificeerd. Ook Leipzig is een afvaller uit de UEFA Champions League en moest daarom ook in de 1/16e finale aan de bak. Het kwam daarin uit tegen Real Sociedad. In de heenwedstrijd was het nog een 2-2 gelijkspel maar in Spanje wisten de Duitsers met 1-3 te gaan winnen. In de Bundesliga wist RB Leipzig zijn duel afgelopen weekend te winnen tegen Hoffenheim (3-0).

De highlights: Atalanta BC - Leipzig

  • Leipzig verloor nog maar 1 wedstrijd in 2022.
  • Leipzig won vorige 7 uitduels.
  • Atalanta 1 op 9 uit laatste 3 duels.
  • Leipzig al 5 Europese wedstrijden ongeslagen.
  • Leipzig beste team in Duitsland van laatste 10 speeldagen.

Onze voorspelling: Atalanta BC - Leipzig

Sinds Domenico Tedesco het roer overnam in Leipzig is het tij volledig gekeerd. Leipzig verloor nog maar 1 duel dit jaar, uit bij Bayern München. Bovendien wist Leipzig zijn vorige 7 uitduels te winnen. Wij zien de Duitsers die in bloedvorm zijn niet zomaar uit de UEFA Europa League geknikkerd worden en zien ze als een van de favorieten voor eindwinst.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.