Loading...

Voorspelling Atlanta United Fc - Austin FC

9 juli 19:00

Voetbal - Major League Soccer

Atlanta United Fc Atlanta United Fc
-
Austin FC Austin FC

Onze wedtip

Austin FC Double Chance.

Unibet 1.8 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Atlanta United Fc - Austin FC

Er staat opnieuw een duel tussen ploegen uit de twee verschillende conferences op het programma. Atlanta United, de nummer 11 van de Eastern Conference, neemt het op tegen de nummer 2 van de Western Conference, Austin FC. Atlanta United pakte in 2019 nog de titel na het winnen van de MLS Play Offs, dit pas in hun tweede seizoen actief op het hoogste niveau. Het jaar erop eindigde het in de halve finale en de laatste 2 seizoenen waren eerder pover te noemen. In 2020 nam het niet deel aan de Play Offs na een 12e plek in de Eastern Conference en vorig seizoen ging het er in de eerste ronde al uit. Dit dreigt weer een mager seizoen te gaan worden voor de troepen van Gonzalo Pineda. Het staat op de 11e plek met 5 punten achterstand op de nummer 7 New England Revolution. De top 7 van beide Conferences mag deelnemen aan de Play Offs.

Austin FC is nog maar aan zijn 2e seizoen bezig in de MLS en het doet veel denken aan het succesvolle tweede seizoen van tegenstander Atlanta United. Vorig seizoen eindigde het team van Josh Wolff 12e in de Western Conference dus namhet  niet deel aan de Play Offs, maar dit seizoen staat het momenteel op de 2e plek waardoor de dingen er heel goed uitzien.

De highlights: Atlanta United Fc - Austin FC

  • Atlanta United kon al 3 wedstrijden niet meer winnen.
  • Austin FC beste uitploeg van Western Conference.
  • Eerste duel ooit tussen beide teams.
  • Austin FC won vorige 3 uitduels.

Onze voorspelling: Atlanta United Fc - Austin FC

Austin FC zet zijn opperbeste seizoen gewoon voort en gaat voluit voor deelname aan de Play Offs. Ze zijn de beste uitploeg uit de Western Conference en wij zien ze niet direct in de problemen komen in Mercedes-Benz Stadium, de thuisbasis van Atlanta United.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.