Loading...

Voorspelling Atlanta United Fc - Inter Miami CF

19 juni 15:00

Voetbal - Major League Soccer

Atlanta United Fc Atlanta United Fc
-
Inter Miami CF Inter Miami CF

Onze wedtip

Inter Miami CF winnaar

Unibet 6.5 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Atlanta United Fc - Inter Miami CF

In de Eastern Conference van de MLS League mogen Atlanta United en Inter Miami de degens kruisen komende zondag. Atlanta United eindigde vorig seizoen op de 5e plaats en mocht zo deelnemen aan de Play Offs waarin het in ronde 1 eruit ging tegen latere winnaar en titelverdediger New York City FC. Op dit moment staan de troepen van Gonzalo Pineda op de 11e plek op 3 punten van de top 7 welke recht geeft op deelname aan de Play Offs. Het reguliere seizoen duurt echter nog een tijdje dus maakt het nog steeds kans op deelname. De huidige vorm mag wel wat opgekrikt worden want Atlanta haalt slechts 5 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden.

Inter Miami FC, de club die nog maar twee seizoenen bestaat, speelde geen Play Offs vorig seizoen nadat het pas op de 11e plaats eindigde in de reguliere competitie. De troepen van voormalig Engels international Phil Neville halen uit hun laatste 5 wedstrijden 8 op 15 waarbij het vooral in zijn laatste 2 wedstrijden indruk maakte door te winnen tegen de New York Red Bulls (2-0) en de Portland Timbers (2-1). De Timbers waren vorig seizoen nog verliezend finalist van de Play Off finale tegen New York.

De highlights: Atlanta United Fc - Inter Miami CF

  • Inter Miami haalt zeer knappe 6 op 6
  • Inter Miami op 1 punt van Play Offs plaatsen
  • Atlanta won slechts 1 op 5 van laatste thuismatchen
  • Atlanta al 3 wedstrijden zonder zege
  • Inter Miami won heenwedstrijd

Onze voorspelling: Atlanta United Fc - Inter Miami CF

Inter Miami staat momenteel op de 9e plaats op 1 punt van de Play Offs-plaatsen. Het team is zeer ambitieus en zit vol zelfvertrouwen na de knappe 6 op 6 die het net haalde. De heenwedstrijd wist het alvast ook al te winnen tegen Atlanta United (2-1). Hoewel de bookmakers anders suggereren zien wij een zege voor de thuisploeg hier zeker niet als een evidentie. Wij trekken onze stoute schoenen aan en spelen op een uitzege.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.