Loading...

Voorspelling Atlético Madrid - Liverpool

19 oktober 15:00

Voetbal - Champions League

Atlético Madrid Atlético Madrid
-
Liverpool Liverpool

Onze wedtip

Beide teams scoren

Bet365 1.83
Wedden

De wedtip: Atlético Madrid - Liverpool

Het dinsdagavond duel tussen Atlético en Liverpool is een prachtig affiche in groep B. Uitploeg Liverpool gaat daarin met 6 punten uit 2 duels aan kop (3-2 winst op AC Milan, 1-5 winst op Porto), terwijl Atlético Madrid 4 punten heeft na een 0-0 tegen FC Porto en een 1-2 overwinning tegen AC Milan. De thuisploeg staat momenteel 4e in La Liga, met evenzoveel verliespunten als nummer 1 Real Sociedad. Liverpool staat tweede in de Premier League met 1 punt achterstand op koploper Chelsea. De mannen van Jurgen Klopp zijn het hele seizoen al ongeslagen. Doelpunten maken is geen probleem voor Liverpool, dat het hele seizoen al in iedere wedstrijd scoort en bovendien in maar liefst 7 van de laatste 8 duels 3 doelpunten of meer maakte (en in die ene andere wedstrijd ook 2 goals scoorde). Afgelopen zaterdag moest Watford er in eigen huis aan geloven (0-5 door doelpunten van Mané, Salah en Firmino (3)). In 5 van de 11 wedstrijden dit seizoen incasseerden de Engelsen een goal.

Atlético had met name in het begin van het seizoen meer moeite met het maken van goals, maar scoorde in 3 van de laatste 4 wedstrijden en telkens 2 keer. In 3 van die wedstrijden moest het echter ook een tegengoal toestaan, wat ingaat tegen het imago van een Atlético dat op de nul kan spelen. Dit weekend speelde Atlético niet, wat een duidelijk voordeel zou moeten zijn voor de thuisploeg, dat over genoeg energie zou moeten beschikken om het Liverpool lastig te maken. Voor Luis Suarez wordt het een speciale ontmoeting tegen zijn oude club waar hij de harten van de supporters won.

 

De highlights: Atlético Madrid - Liverpool

  • Liverpool scoort al het hele seizoen lang ieder duel en maakte in 7 van de laatste 8 wedstrijden 3 goals of meer
  • Atlético Madrid scoorde in 3 van de laatste 4 wedstrijden en telkens 2 keer per wedstrijd waarin het scoorde
  • Atlético speelde dit weekend niet, Liverpool won met 0-5 van Watford
  • Liverpool won niet van Atlético in de laatste 4 onderlinge duels (2 gelijk, 2 verlies)

Onze voorspelling: Atlético Madrid - Liverpool

Liverpool scoort het hele seizoen al en ook nog eens makkelijk en scoren gaat Atletico in de laatste wedstrijden ook weer wat beter af. Zowel Liverpool als Atlético incasseren nog vrij regelmatig een doelpunt. Gezien het thuisvoordeel van Atlético, de onderlinge statistieken die in het voordeel van de thuisploeg spreken, de extra rust dat het dit weekend kreeg, en de kwaliteit van de voorhoede, verwachten wij dat naast Liverpool ook Atlético Madrid een goal gaat maken.
1
Bet365
3.2
Atlético Madrid wint: €100 X 3.2 = 320€
Bonus €100
N
Bet365
3.4
Gelijk €100 X 3.4 = 340€
Bonus €100
2
Bet365
2.25
Liverpool wint: €100 X 2.25 = 225€
Bonus €100
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.