Loading...

Voorspelling Atlético Madrid - Manchester City

13 april 15:00

Voetbal - Champions League

Atlético Madrid Atlético Madrid
-
Manchester City Manchester City

Onze wedtip

Manchester City winnaar

Unibet 1.8 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Atlético Madrid - Manchester City

Voor de terugmatch van de kwartfinale van de UEFA Champions League mag Atlético Madrid zich opmaken om het 1-0 verlies dat het in Manchester City geleden heeft goed te maken. Atlético Madrid heeft alleszins niet het nodige vertrouwen opgedaan in de eigen La Liga afgelopen weekend door met 1-0 te gaan verliezen op het veld van Getafe. In de 1/8e finale wist het wel City’s stadsrivaal Manchester United uit te schakelen door thuis 1-1 gelijk te spelen en door 0-1 te winnen op Old Trafford. De 3 punten meegraaien uit Manchester is dus iets wat Simeone’s troepen getoond hebben toch te kunnen. 


Manchester City speelde 2-2 gelijk in de topper tegen Liverpool afgelopen weekend en het zal zich toch beklaagd hebben dat het tweemaal een voorsprong uit handen moest geven. In de 1/8e finale wisten de troepen van Pep Guardiola Sporting Lissabon uit te schakelen nadat het in Portugal eerst met 0-5 ging gaan winnen en thuis 0-0 gelijk speelde. In zijn laatste 3 uitwedstrijden in de Champions League pakte City 6 op 9. Naast de zege op Sporting waren er ook in de groepsfase het verlies bij RB Leipzig (2-1) en de zege bij Club Brugge (4-1).

De highlights: Atlético Madrid - Manchester City

  • Atlético 1 op 9 thuis in de Champions League.
  • Man City 6 op 9 uit in de Champions League.
  • Atlético won nog geen enkele match thuis in de Champions League.
  • Manchester City finalist vorige editie.
  • Al 5e kwartfinale op rij voor Manchester City.

Onze voorspelling: Atlético Madrid - Manchester City

In zijn laatste 3 thuiswedstrijden in de Champions League pakte Atletico 1 op 9. Naast het gelijkspel tegen United waren er ook de nederlagen thuis tegen Liverpool (2-3) en AC Milan (0-1). Wij zien Atlético niet de ploeg zijn die Pep Guardiola van zijn missie zal brengen om eindelijk die Champions League trofee in de kast te kunnen steken in het Etihad Stadium.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.