Loading...

Voorspelling Atlético Madrid - Real Madrid

8 mei 15:00

Voetbal - LaLiga

Atlético Madrid Atlético Madrid
-
Real Madrid Real Madrid

Onze wedtip

Real Madrid verliest niet.

Unibet 1.66 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Atlético Madrid - Real Madrid

Atlético Madrid mag zich opmaken om op de 35e speeldag in de Spaanse La Liga stadgenoot Real Madrid te ontvangen dat afgelopen woensdag de plaatsing voor de finale van de UEFA Champions League mocht vieren. Op de vorige speeldag mochten Los Blancos ook al de 35e Spaanse titel vieren nadat het thuis Espanyol versloeg met 4-0. Een zeer vruchtbare week dus voor Carlo Ancelotti en zijn troepen. We verwachten dan ook verwachten een Real dat blaakt van het vertrouwen en die deze historische stadsderby ook zal willen winnen. Samen met de 4-0 tegen Espanyol boekte Real 15 op 15. Het won ook nog tegen Celta Vigo (1-2), Getafe (2-0), Sevilla (2-3) en Osasuna (1-3).

Atlético Madrid heeft als inzet om hun ticket voor de UEFA Champions League te verzilveren. Momenteel staat het op een benodigde 4e plek maar op plaats 5 zien we Real Betis volgen op amper 3 punten. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekte Atlético 7 op 15. Het won tegen Alaves (4-1), verloor bij Mallorca (1-0), won tegen Espanyol (2-1), speelde thuis gelijk tegen Granada CF (0-0) en verloor afgelopen weekend op het veld van Athletic Bilbao (2-0).

 

De highlights: Atlético Madrid - Real Madrid

  • Atlético kon al 6 wedstrijden niet winnen van Real.
  • Atlético kon thuis al 4 keer niet meer winnen tegen Real.
  • Real beste uitploeg.
  • Heenwedstrijd werd 2-0 voor Real.
  • Real won 5 vorige uitduels.

Onze voorspelling: Atlético Madrid - Real Madrid

Bookmakers hebben hun odds aangepast aan de situatie en vermoeden een minder sterk Real Madrid nu ze reeds kampioen zijn en zich finalist van de UEFA Champions League kunnen noemen. Wij gaan hier echter niet in mee en zien een opportuniteit om te tippen op de bezoekers die niet verliezen. Atlético kon al 6 wedstrijden niet meer winnen tegen Real Madrid, de vorige 4 keren op eigen grond waren ook telkens zonder zege.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.