Loading...

Voorspelling Atlético Madrid - Sevilla

15 mei 13:30

Voetbal - LaLiga

Atlético Madrid Atlético Madrid
-
Sevilla Sevilla

Onze wedtip

FC Sevilla Double Chance

Unibet 1.57 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Atlético Madrid - Sevilla

Met nog twee speeldagen te gaan in La Liga mag Atletico Madrid zich opmaken om in het eigen Wanda Metropolitana Stadion FC Sevilla te ontvangen. Atletico Madrid mag in zijn 11e seizoen onder Diego Simeone in zijn laatste thuiswedstrijd de 3e plaats nog verdedigen als inzet. Het staat amper 1 punt voor op FC Sevilla. Wel is het zo goed als zeker van een ticket voor de UEFA Champions League want het telt 6 punten voorsprong op nummer 5 Betis Sevilla. FC Sevilla is met 5 punten voorsprong op zijn stadsgenoot nog niet helemaal zeker van dat Champions League ticket. Al moet er nog het een en ander gebeuren voor het misloopt. Atlético Madrid boekte uit zijn laatste 5 wedstrijden 10 op 15. Het won tegen Espanyol (2-1), speelde gelijk tegen Granada CF (0-0), verloor bij Athletic Bilbao (2-0) en won achtereenvolgens tegen Real Madrid (0-1) en Elche (0-2).

FC Sevilla boekte 6 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden in La Liga. Het verloor daarbij thuis van Real Madrid (2-3), won op het veld van Levante (2-3) en speelde de laatste 3 wedstrijden telkens gelijk, dit thuis tegen Cadiz CF (1-1), uit bij Villarreal (1-1) en thuis tegen Mallorca (0-0).

De highlights: Atlético Madrid - Sevilla

  • Heenwedstrijd werd 2-1 voor FC Sevilla.
  • FC Sevilla won twee vorige confrontaties.
  • FC Sevilla koning van gelijke spelen in La Liga.
  • FC Sevilla nog niet helemaal zeker van CL.
  • Atlético Madrid 12 doelpunten meer tegen dan Sevilla.

Onze voorspelling: Atlético Madrid - Sevilla

FC Sevilla won de vorige twee confrontaties met Atlético Madrid en het doet er maar beter aan om opnieuw toch op zijn minst een punt te pakken. Op de laatste speeldag bekampt het thuis nog Athletic Bilbao en je weet maar nooit wat er nog kan gebeuren indien het dit duel verliest. De troepen van Julen Lopetegui zullen volgens ons dus alles op alles zetten om het Champions League ticket te verzilveren en voor ons is dit het meer dan waard om een Double Chance weddenschap aan te gaan. 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.