Loading...

Voorspelling Austin FC - Houston Dynamo

12 juli 21:00

Voetbal - Major League Soccer

Austin FC Austin FC
-
Houston Dynamo Houston Dynamo

Onze wedtip

Austin FC winnaar

Unibet 1.77 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Austin FC - Houston Dynamo

In de Amerikaanse MLS League mogen Austin FC en Houston Dynamo het in de Western Conference tegen elkaar opnemen. De MLS League zit aan speeldag 19 waarbij elke ploeg uit de Western Conference in de Eastern Conference onderling elkaar tweemaal ontmoeten en elke ploeg in de hele MLS het dan nog tegen 10 opponenten opneemt uit de andere Conference. De top 7 van elke Conference gaat door naar de MLS Play Offs die de uiteindelijke kampioen bepalen. Austin FC staat momenteel op een 2e plek in de Western Conference en staat op 2 punten van leider Los Angeles FC. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekt Austin FC 13 op 15. Het won bij CF Montreal (0-1), speelde thuis gelijk tegen FC Dallas (2-2), won op het veld van Charlotte (0-1), op Colorado Rapids (2-3) en op het veld van Atlanta (0-3).

Dynamo Houston is pas op de 11e plaats terug te vinden en staat op 5 punten van Nashville SC. De troepen van Paulo Nagamura boeken 4 op 15 uit hun laatste 5 wedstrijden. Het verloor op het veld van Orlando City (2-1), won thuis van Chicago Fire (2-0), verloor bij Portland Timbers (2-1), verloor thuis van Charlotte (1-2) en speelde thuis gelijk tegen FC Dallas (2-2).

De highlights: Austin FC - Houston Dynamo

  • FC Austin won 4 van vorige 5 duels.
  • Dynamo Houston verloor laatste 3 uitwedstrijden.
  • Dynamo Houston speelde nog nooit gelijk op verplaatsing.
  • Dynamo Houston al 3 seizoenen geen Play Offs.

Onze voorspelling: Austin FC - Houston Dynamo

Dynamo Houston is de voormalige kampioen van 2006 en 2007 maar die roem ligt ver achter de rug. De vorige 3 seizoenen kon het zich niet plaatsen voor de MLS Play Offs. Bovendien verloor het de laatste 3 confrontaties van Austin FC waaronder ook de heenwedstrijd op eigen grond dit seizoen (1-2). 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.