Loading...

Voorspelling AZ - Ajax

3 maart 14:00

Voetbal - KNVB Beker

AZ AZ
-
Ajax Ajax

Onze wedtip

AZ Alkmaar Draw No Bet.

Unibet 3.4 Bonus €50
Wedden

De wedtip: AZ - Ajax

Vorig seizoen werd de confrontatie met Ajax nog het eindstation in de 1/16e finale voor AZ Alkmaar in de KNVB Beker. Trainer Pascal Jansen en zijn troepen hebben echter naar aanloop van dit nieuwe bekertreffen met Ajax Amsterdam de ideale voorbereiding gehad door thuis de beladen wedstrijd van Feyenoord te winnen (2-1). Meteen ook een onderstreping dat AZ Alkmaar op eigen bodem de te kloppen ploeg is in de Eredivisie. Het verloor nog maar eenmaal op eigen bodem en dit is al van de tweede speeldag geleden toen het PSV Eindhoven op bezoek kreeg (0-3). AZ pakt in de Eredivisie bovendien een duizelingwekkende 28 op 30 wat hun op dit moment de beste ploeg uit Nederland maakt.

Ajax Amsterdam heeft er een iets minder generale repetitie opzitten door op het veld van GO Ahead Eagles te gaan verliezen met 2-1. Ten Hag en zijn troepen die vorig jaar de beker de lucht mochten insteken zullen bovendien op hun hoede zijn want tegen dit AZ verloor het ook al in de Eredivisie op eigen grond (1-2). Het blijft wel nog steeds wachten op de eerste tegentreffer voor de Amsterdammers tijdens deze editie van de KNVB Cup. 

 

De highlights: AZ - Ajax

  • AZ Alkmaar in kampioenenvorm met 28 op 30.
  • AZ Alkmaar wist Ajax te verslaan in competitie.
  • AZ Alkmaar beste thuisploeg in Nederland.
  • Ajax Amsterdam nog geen enkel tegendoelpunt in dit toernooi.

Onze voorspelling: AZ - Ajax

Dit is een affiche om van te smullen met twee ploegen die er voluit voor zullen gaan. Pascal Jansen en zijn AZ zitten in bloedvorm. Bij Ajax Amsterdam zal er van onderschatting absoluut geen sprake zijn maar kan het ook wel putten uit het parcours dat het reeds aflegde.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.