Loading...

Voorspelling AZ - Ajax

8 mei 8:30

Voetbal - Eredivisie

AZ AZ
-
Ajax Ajax

Onze wedtip

Ajax winnaar

Toto 1.73 Bonus €50
Wedden

De wedtip: AZ - Ajax

Speeldag 32 in de Eredivisie en met nog 3 speeldagen te gaan kan Ajax Amsterdam mits wat meeval zich voor de vierde keer op rij tot Nederlands kampioen kronen. Met minder zal Erik Ten Hag niet door de grote poort willen gaan richting Manchester. PSV Eindhoven heeft met een verplaatsing naar Feyenoord Rotterdam alvast een zeer pittige wedstrijd op het programma staan. Ajax kon in zijn laatste 5 wedstrijden alvast het maximum aantal punten rapen na zeges tegen Feyenoord (3-2), FC Groningen (1-3), Sparta Rotterdam (2-1), NEC Nijmegen (0-1) en PEC Zwolle (3-0). 

Een verplaatsing naar AZ Alkmaar is uiteraard geen vanzelfsprekende klus. De troepen van Pascal Jansen lieten wel sinds halverwege maart enkele steken vallen en konden zo hun waanzinnig sterke reeks dat het aan het neerzetten was niet verlengen waardoor enkel rechtstreekse kwalificatie voor de UEFA Conference League nog op het programma staat als inzet. In zijn laatste 5 partijen boekte AZ 8 op 15. Het speelde gelijk op Willem II (2-2), won thuis van Vitesse (2-0), verloor op PEC Zwolle (2-1), won thuis tegen Heerenveen (2-1) en ging gelijk gaan spelen op het veld van Sparta Rotterdam (1-1). 

 

 

De highlights: AZ - Ajax

  • Heenwedstrijd werd 1-2.
  • Reeds 4 duels geleden dat AZ thuis kon winnen van Ajax.
  • Ajax won 4 van 5 vorige duels tegen AZ.
  • Ajax beste uitploeg.
  • Ajax verloor slechts eenmaal op verplaatsing.

Onze voorspelling: AZ - Ajax

In de competitie moest Ajax het thuis nog afleggen tegen AZ Alkmaar. In de beker volgde dan weer begin maart revanche door een 0-2 overwinning in het AFAS Stadion. Wij vermoeden dat een 2e overwinning op rij voor Ten Hag op het veld van AZ Alkmaar zeker tot de mogelijkheden behoort en wie weet daarop aansluitend de 4e titel op rij. PSV moet daarvoor wel punten laten liggen op het veld van Feyenoord Rotterdam.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.