Loading...

Voorspelling AZ - Ajax

25 februari 10:45

Voetbal - Eredivisie

AZ AZ
-
Ajax Ajax

Onze wedtip

AZ Alkmaar Draw No Bet

Jacks 1.53 Bonus €60
Wedden

De wedtip: AZ - Ajax

Op speeldag 23 mag AZ Alkmaar het opnemen tegen Ajax Amsterdam. AZ Alkmaar staat momenteel op de 4e plek op 5 punten van de nummer 3 FC Twente. Het kon vorige week voor de eerste keer winnen onder trainer Maarten Martens. Het boekt 6 op 15 in de Eredivisie. Het speelde thuis gelijk tegen PEC Zwolle (2-2), speelde gelijk bij Heerenveen (2-2), verloor van Feyenoord (0-1), speelde gelijk bij Almere CIty (0-0) en won op bezoek bij Fortuna Sittard (1-2).

Het feit dat AZ Alkmaar nog van zijn 4e plaats kan genieten is mede door het falen de laatste weken van Ajax Amsterdam dat 8 op 15 boekte in zijn laatste 5 competitiewedstrijden. De troepen van John van’t Schip boekten Europees in de UEFA Conference League wel een zege op bezoek bij Bodo/Glimt (1-2) en verzekerde zich van de 1/8e finale. In de Eredivisie won het van RKC Waalwijk (4-1), won het van Heracles (2-4), het speelde thuis gelijk tegen PSV Eindhoven (1-1), verloor bij Heerenveen (3-2) en speelde gelijk tegen NEC Nijmegen (2-2).

De highlights: AZ - Ajax

  • Ajax al 3 wedstrijden op rij zonder zege
  • Ajax zware Europese wedstrijden in de benen
  • AZ Alkmaar eerste zege onder Maarten Martens
  • Ajax pas 9e beste uitploeg

Onze voorspelling: AZ - Ajax

Ajax mag doorgaan in Europa maar het was toch met enorm veel moeite en wij geloven dat dit toch nog in de kleren hangt bij de Amsterdammers. Ze konden bovendien al 3 wedstrijden in de Eredivisie op rij niet meer winnen. AZ Alkmaar deed vertrouwen op met een eerste zege onder trainer Maarten Martens. Onze voorspelling AZ Alkmaar-Ajax Amsterdam: AZ Alkmaar Draw No Bet.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.