Loading...

Voorspelling AZ - Apollon Limassol

6 oktober 15:00

Voetbal - Europa Conference League

AZ AZ
-
Apollon Limassol Apollon Limassol

Onze wedtip

AZ winnaar

Unibet 1.4 Bonus €50
Wedden

De wedtip: AZ - Apollon Limassol

In de derde speelronde van de Conference League zal de koploper van haar groep AZ Alkmaar het op mogen gaan nemen tegen Apollon Limassol. Voor de club uit Alkmaar oogt momenteel alles op rolletjes te lopen. AZ heeft zowel binnen haar groep als de Eredivisie de koppositie te pakken en levert aan beide zijden van het veld solide spel. Aan de aanvallende kant lijkt AZ een beter ritme gevonden te hebben, waarbij het recentelijke meerdere malen ruime overwinningen wist te bewerkstelligen. In haar achterhoede blijft de club zoals altijd sterk spel leveren, waarbij het ondanks het opgeven van een tegendoelpunt in meerdere recente wedstrijden voldoende weerstand biedt om wedstrijden naar zich toe te trekken.

Aan de andere kant gaan het Apollon Limassol minder goed af. De club heeft haar laatste 3 wedstrijden niet weten te winnen en heeft ook binnen de Conference League slechts 1 punt uit 2 wedstrijden weten te slepen. Voor Apollon Limassol is het grootste probleem haar aanval, waarbij de club niet vaak in staat is om een dermate sterke aanval te leveren voor meerdere doelpunten. Hierdoor is de club regelmatig op haar verdediging toegewezen, welke meerdere malen heeft aangetoond niet in voldoende mate in staat te zijn om tegendoelpunten te voorkomen.

De highlights: AZ - Apollon Limassol

  • AZ Alkmaar is 13 wedstrijden op rij ongeslagen.
  • AZ Alkmaar heeft 21 keer gescoord in haar laatste 10 wedstrijden.
  • AZ Alkmaar heeft 6 tegendoelpunten geïncasseerd in haar laatste 10 wedstrijden.
  • In slechts 2 van haar laatste 10 wedstrijden wist Apollon Limassol tweemaal te scoren.
  • Voor Apollon Limassol is de sleutel tot succes wedstrijden laag scorend houden.

Onze voorspelling: AZ - Apollon Limassol

AZ Alkmaar en Apollon Limassol bevinden zich momenteel in verschillende fases. Aan de ene kant lijkt er voor AZ Alkmaar weinig fout te gaan. De club is al enige tijd ongeslagen waarbij het zowel aanvallend als verdedigend sterk spel weet te leveren. Daarentegen kent Apollon Limassol aanvallende zwakte, waardoor het op haar verdediging is toegewezen welke niet altijd in staat is om voldoende weerstand te bieden. Wij verwachten dat AZ Alkmaar wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.