Loading...

Voorspelling AZ - Dundee United

11 augustus 15:00

Voetbal - Europa Conference League

AZ AZ
-
Dundee United Dundee United

Onze wedtip

AZ winnaar

Unibet 1.25 Bonus €50
Wedden

De wedtip: AZ - Dundee United

Het AZ Alkmaar van Pascal Jansen mag zich in de terugwedstrijd van de UEFA Conference League opmaken om de verliesbeurt op het veld van het Schotse Dundee United recht te trekken (1-0). In de Nederlandse Eredivisie kon het alvast zijn eerste competitieduel winnen met 2-0 van de GO Ahead Eagles. In totaal pakt AZ Alkmaar 12 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. Het versloeg het Kosovaarse Tuzla City tweemaal in functie van de Conference League (1-0 & 0-4), Vriendschappelijk versloeg het KVC Westerlo (0-1) en Bologna.

Dundee United mocht dus zijn eerste Europese wedstrijd in 10 jaar vieren in stijl na de overwinning tegen AZ Alkmaar. De nummer 4 van de Schotse Premier League vorig seizoen doet het nationaal een pak minder want in de Schotse Premier League staat het met een 1 op 6 na 2 speeldagen pas op de 9e plek. Het speelde op de eerste speeldag 1-1 gelijk bij Kilmarnock en verloor afgelopen weekend met 0-1 tegen Livingston. Het pakt amper 4 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. Vriendschappelijk verloor het zowel tegen Sunderland (0-2) als tegen Fleetwood (2-1).

De highlights: AZ - Dundee United

  • Dundee United slechts 4 op 15.
  • AZ Alkmaar herpakte zich in Eredivisie.
  • AZ Alkmaar 12 op 15.
  • Eerste Europese uitwedstrijd Dundee United in 10 jaar.

Onze voorspelling: AZ - Dundee United

Eerste Europese verplaatsing in 10 jaar voor Dundee United dat in de heenwedstrijd dan wel mocht vieren toch niet overloopt van vertrouwen met een 4 op 15 op zak.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.