Loading...

Voorspelling AZ - FC Vaduz

15 september 12:45

Voetbal - Europa Conference League

AZ AZ
-
FC Vaduz FC Vaduz

Onze wedtip

AZ Alkmaar -1.5 Asian Handicap

Unibet 1.45 Bonus €50
Wedden

De wedtip: AZ - FC Vaduz

Op 15 september mag AZ Alkmaar haar eerste thuiswedstrijd van het Conference League seizoen wanneer het FC Vaduz ontvangt in het AFAS Stadion. Met 3 punten in de uitwedstrijd tegen Dnipro-1 kende AZ een goede start en hoopt het op meer in deze wedstrijd. AZ Alkmaar is momenteel in goede vorm, de club levert zowel binnen Nederland als binnen Europa solide spel waarbij het lastig te kloppen is. Aan beide zijden van het veld weet AZ overwinningen te bewerkstelligen. Zo kan de ploeg aanvallend wedstrijden naar zich toetrekken zoals in de recente 0-3 overwinning op FC Emmen. Echter kan de club ook op haar verdediging rekenen wat het ook tegen Dnipro-1 liet zien in de 0-1 overwinning.

Aan de andere kant gaat het FC Vaduz recentelijk minder goed af. De club heeft haar laatste 4 wedstrijden niet weten te winnen, waarbij het in haar Conference League openingswedstrijd een 0-0 uitslag tegen Apollon Limassol zag. De recente prestaties van FC Vaduz komen voort uit het gebrek aan een aanvallend ritme. FC Vaduz oogt recentelijk moeite te hebben met het vinden van het net, waarbij het ook niet altijd in staat is om op haar verdediging te leunen om overwinningen te bewerkstelligen. 

De highlights: AZ - FC Vaduz

  • AZ Alkmaar is 10 wedstrijden op rij ongeslagen.
  • AZ Alkmaar heeft 25 keer gescoord in haar laatste 10 wedstrijden.
  • AZ Alkmaar heeft 5 tegendoelpunten geïncasseerd in haar laatste 10 wedstrijden.
  • FC Vaduz heeft 5 keer gescoord in haar laatste 6 wedstrijden.
  • FC Vaduz heeft 2 van haar laatste 10 wedstrijden gewonnen.

Onze voorspelling: AZ - FC Vaduz

Gezien de recente prestaties en sterke punten van beide teams oogt het voordeel in deze wedstrijd uit te gaan naar de thuisploeg. AZ Alkmaar is momenteel bezig aan een sterke ongeslagen reeks, waarbij het zowel aanvallend als verdedigend sterk spel levert. Aan de andere kant ontbreekt er bij FC Vaduz een goed aanvallend ritme, waardoor het al enkele weken zonder overwinning is. Het zal voor FC Vaduz dan ook lastig worden om bij te blijven met de aanval van AZ. AZ Alkmaar –1.5 Asian Handicap oogt een goede inzet.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.