Loading...

Voorspelling AZ - Feyenoord

27 februari 6:15

Voetbal - Eredivisie

AZ AZ
-
Feyenoord Feyenoord

Onze wedtip

AZ Alkmaar Draw No Bet.

Unibet 1.9 Bonus €50
Wedden

De wedtip: AZ - Feyenoord

Trainer Arne Slot keert terug naar AZ Alkmaar waar hij de afgelopen seizoenen de architect was van meerdere successen. Zijn vervanger Pascal Jansen dat wel een aarzelende start kende dit seizoen doet het echter verre van slecht. Meer nog, van de 10 meest recente wedstrijden is AZ Alkmaar op dit moment de beste ploeg uit de Eredivisie en doet het bovenaan weer mee. Het moet met het oog op de top 3 deze wedstrijd wel zien te winnen. Feyenoord staat op plaats 3 met 4 punten voorsprong. In de heenwedstrijd liep het in de absolute slotfase mis toen Cyriel Dessers Feyenoord de zege schonk. Vorig seizoen wist AZ echter onder Pascal Jansen -die tijdens de winter overnam- deze wedstrijd te winnen met 4-2.

Feyenoord onder Arne Slot doet het goed ondanks de vrees van veel supporters bij aanvang van het seizoen. Het staat 3e in de stand en is met ‘slechts’ 6 punten achterstand op leider Ajax nog niet volledig uitgeschakeld voor de titelstrijd. Al lijkt het er wel op dat het in wedstrijden tegen ploegen uit de top 6 van het klassement het soms laat afweten. Zo kon het in zijn laatste 3 wedstrijden tegen ploegen uit de top 6 niet winnen. Het verloor op het veld van Vitesse (0-1), ging thuis onderuit tegen Ajax (0-2) en kwam het op FC Twente niet verder dan een 0-0 gelijkspel. 

 

De highlights: AZ - Feyenoord

  • Feyenoord laat het recentelijk afweten in topmatchen.
  • AZ Alkmaar beste ploeg in Nederland van laatste 10 speeldag.
  • Vorig seizoen won Pascal Jansen deze slag met 4-2.

Onze voorspelling: AZ - Feyenoord

De laatste nederlaag die AZ leed dateert inmiddels al van begin november in 2021 en dat was… op het veld van Feyenoord. AZ Alkmaar verloor bovendien nog maar eenmaal dit seizoen op eigen grond; enkel Ajax doet beter. Het zou ons eerder verrassen dat Feyenoord daar een tweede nederlaag aan kan toevoegen op dit moment.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.