Meer dan 2.5 goals

Unibet 1.73 Bonus €50
Wedden

De wedtip: AZ - Gil Vicente

AZ Alkmaar is het nieuwe seizoen de afgelopen weken goed begonnen door in de tweede ronde van deze Conference League kwalificatiereeks twee keer van FK Tuzla City te winnen. In de tweede ronde werd er in de returnwedstrijd tegen Dundee United een 1-0 achterstand weggepoetst door met maar liefst 7-0 te winnen. De Alkmaarders startte in het nieuwe Eredivisieseizoen met een 2-0 overwinning op Go Ahead Eagles en rekende afgelopen zondag, ondanks dat het binnen 8 seconden op achterstand kwam, met 2-3 af met Sparta. Tussen de twee duels met Gil Vicente door mag AZ het komende zondag opnemen tegen NEC.

Gil Vicente FC behaalde deze Conference League kwalificatieronde door in de 3e ronde over 2 wedstrijden met het Letse Riga FC af te rekenen. De nummer 5 van de Liga Portugal van het vorige seizoen verloor afgelopen maandag in de tweede speelronde van de Portugese competitie met 1-0 van FC Arouca. Gil Vicente stond, net als AZ, al na een minuut op een 1-0 achterstand en had vooral in de tweede helft meerdere opgelegde kansen om op gelijke hoogte te komen maar verzuimde om dit te doen. De club won vorige week in de eerste competitiewedstrijd wel van Pacos Ferreira en staat zodoende na twee wedstrijden met 3 punten op de ranglijst.

Onze voorspelling: AZ - Gil Vicente

De twee clubs speelde in het verleden nog nooit eerder tegen elkaar. Voor Gil Vicente is het zelfs de eerste keer dat ze Europese wedstrijden spelen. AZ speelt daarentegen bijna structureel elk seizoen Europees voetbal en heeft wat dat betreft een betere CV. Gil Vicente had een redelijke voorbereiding op het nieuwe seizoen maar wij verwachten niet dat ze veel tegen dit goed draaiende elftal van AZ kunnen bereiken. Wij denken aan een ruime overwinning voor AZ en gaan voor meer dan 2.5 doelpunten.

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.