Loading...

Voorspelling AZ - Go Ahead Eagles

7 augustus 10:45

Voetbal - Eredivisie

AZ AZ
-
Go Ahead Eagles Go Ahead Eagles

Onze wedtip

AZ winnaar

Bet365 1.4 Bonus
Wedden

De wedtip: AZ - Go Ahead Eagles

AZ Alkmaar is het seizoen een paar weken geleden al begonnen door de kwalificatiewedstrijden voor de Conference League. De club uit Alkmaar begon in de tweede ronde van deze kwalificatie goed door in zowel de heenwedstrijd (1-0) en de returnwedstrijd (0-4) te winnen van FK Tuzla City. Afgelopen donderdag liep het in de heenwedstrijd tegen het Schotse Dundee United minder goed en de Alkmaarders verloren met 1-0. Het team van Pascal Jansen zal komende donderdag in de returnwedstrijd dit moeten rechtzetten om alsnog het hoofdtoernooi te halen en Europees voetbal (en de daarbij komende inkomsten) veilig te stellen dit seizoen.

Go Ahead Eagles beleefde een wisselvalige voorbereiding mede door de vele wijzigingen in de selectie en staf. De naar Heerenveen vertrokken hoofdtrainer Kees van Wonderen werd vervangen door de oud-FC Utrecht trainer René Hake. Er werden maar liefst 12 nieuwe spelers aangetrokken en er werd onder andere afscheid genomen van basisspelers Iñigo Córdoba, Joris Kramer, Luuk Brouwers en Andries Knoppert. De club uit Deventer won in de voorbereiding op het nieuwe seizoen van SV Terwolde (1-15), Roda JC (2-0) en OFI Kreta (4-1) maar verloor de wedstrijden tegen PAOK Thessaloniki (0-4), FC Utrecht (0-2) en afgelopen zaterdag met 4-3 van KFC Uerdingen.

De highlights: AZ - Go Ahead Eagles

  • AZ verloor afgelopen donderdag met 1-0 van Dundee United
  • Go Ahead Eagles verloor vorige week zaterdag met 4-3 van KFC Uerdingen
  • In de eerdere ontmoetingen werden er gemiddeld 3.0 doelpunten per wedstrijd gescoord
  • René Hake won in zijn trainerscarrière 1 van de 7 ontmoetingen met AZ
  • AZ verloor 2 van de 22 thuiswedstrijden in de Eredivisie tegen Go Ahead Eagles

Onze voorspelling: AZ - Go Ahead Eagles

De twee clubs speelde in de Eredivisie 44 keer eerder tegen elkaar. Van deze wedstrijden won AZ 18 keer, Go Ahead Eagles won 12 keer en het eindigde 14 keer in een gelijkspel. De laatste keer dat de teams tegen elkaar speelde was halverwege februari dit jaar in de competitie en eindigde in een 1-4 overwinning voor AZ. Het zal voor beide teams een interessante wedstrijd worden. AZ zit tussen twee kwalificatiewedstrijden in en Go Ahead Eagles heeft veel wijzigingen doorgevoerd. Wij gaan voor een overwinning voor AZ.  

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.