Loading...

Voorspelling AZ - Lazio Roma

16 maart 16:00

Voetbal - Europa Conference League

AZ AZ
-
Lazio Roma Lazio Roma

Onze wedtip

AZ Alkmaar Draw No Bet

Unibet 1.91 Bonus €50
Wedden

De wedtip: AZ - Lazio Roma

AZ Alkmaar zette een fantastisch resultaat neer door in de heenwedstrijd van de 1/8e finale van de UEFA Conference League te gaan winnen op het veld van de nummer 3 in Italië Lazio Rome (1-2). Nadien volgden er mooie taferelen toen de spelers en staf gingen vieren met de uitbundige uitfans in het Olympisch Stadion. De troepen van Pascal Jansen werden groepswinnaar in groep E. Het kon in die groepsfase elke thuiswedstrijd winnen, dit tegen Vaduz (4-1), Apollon (3-2) en Dnipro-1 (2-1). Ook in de voorrondes won het elke thuiswedstrijd, dit was tegen Tuzla City (1-0), Dundee Utd (7-0) en Gil Vicente (4-0.) Het pakt zo 18 op 18 in eigen huis Europees. Het Lazio Rome van Maurizio Sarri speelt een goed seizoen in Italië maar moesten Europees wel zijn meerdere erkennen in Feyenoord en Midtjylland in de groepsfase van de UEFA Europa League. Hierdoor moest het in de 1/16e finale aan de bak in de UEFA Conference League. Het wist zich daar op de meest zuinige wijze voorbij het Roemeense CFR Cluj te loodsen nadat het thuis won met het kleinste verschil (1-0) en het op een scoreloos gelijkspel hield in Roemenië (0-0). In al zijn Europese uitwedstrijden dit seizoen boekt Lazio slechts 2 op 12. In de groepsfase van UEFA Europa League ging het bij Midtjylland zwaar de boot in (5-1), speelde het gelijk bij Sturm Graz (0-0) en verloor het bij Feyenoord (1-0). Zoals eerder vermeld was er recent het gelijke spel bij Cluj in de vorige ronde. 

 

De highlights: AZ - Lazio Roma

  • Lazio Rome won nog geen enkele Europese wedstrijd op verplaatsing
  • AZ Alkmaar boekt 18 op 18 thuis Europees
  • AZ Alkmaar veroor nog maar 1 wedstrijd op eigen bodem dit seizoen

Onze voorspelling: AZ - Lazio Roma

AZ Alkmaar draait mee bovenin in de Eredivisie en kan mits wat meeval naast zijn Europese avontuur ook nog meespelen om de titel in Nederland. De vooruitzichten zijn alvast mooi voor de club. Het verdedigt een 2-1 voorsprong tegen Lazio en kan teren op een uitstekende thuisreputatie waarbij het Europees het maximum van de punten haalt met 18 op 18, dit terwijl de Italianen nog geen enkele uitwedstrijd wonnen Europees en 2 op 12 boeken buitenshuis. Onze voorspelling AZ Alkmaar-Lazio Rome: AZ Alkmaar Draw No Bet. Misschien wel onze favoriete selectie van de week met de huidige odds.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.