Loading...

Voorspelling AZ - SC Dnipro-1

3 november 13:45

Voetbal - Europa Conference League

AZ AZ
-
SC Dnipro-1 SC Dnipro-1

Onze wedtip

SC Dnipro-1 winnaar

Unibet 9 Bonus €50
Wedden

De wedtip: AZ - SC Dnipro-1

Op laatste speeldag van de groepsfase in de UEFA Conference League mogen AZ Alkmaar en Dnipro-1 zich opmaken om uit te maken wie groepswinnaar zal worden van groep E. Het AZ Alkmaar van Pascal Jansen staat 1e op de 12 plek terwijl Dnipro-1 op  de 2e plek staat met 10 punten. Beiden zijn alvast zeker van kwalificatie voor de volgende ronde. AZ Alkmaar begon deze groep met een 9 op 9 na zeges tegen Dnipro-1 (0-1), FC Vaduz (4-1) en Apollon (3-2). Daarna volgde een verlies bij Apollon (1-0). Op de vorige speeldag won het uit bij FC Vaduz (1-2). Dnipro-1, onder leiding van trainer Oleksandr Kucher, kon zijn 10 punten pakken nadat het na hun nederlaag tegen AZ ging gaan winnen bij Apollon (1-3), gelijk speelde ‘thuis’ (lees: neutraal terrein, in Slowakije), gelijkspeelde thuis tegen FC Vaduz (2-2), bij FC Vaduz won (1-2) en op de vorige speeldag thuis Apollon versloeg (1-0). 

AZ Alkmaar boekte in de eigen competitie 3 op 9. Na twee opeenvolgende nederlagen tegen Feyenoord (1-3) en Excelsior (2-1) kon het op de vorige speeldag winnen van FC Volendam (2-1). Dnipro-1 voert de leiding in eigen land en puurde 7 op 9 uit zijn laatste 3 partijen na een gelijkspel thuis tegen Inhulets (2-2) en twee opeenvolgende zeges tegen Metalist Kharkiv (0-1) en Odessa (1-0).

De highlights: AZ - SC Dnipro-1

  • AZ meeste tegendoelpunten thuis van top 8 Nederland.
  • AZ doelpunt tegen in 4 laatste Europese duels.
  • Dnipro-1 op alle fronten ongeslagen in uitmatchen.

Onze voorspelling: AZ - SC Dnipro-1

Het wordt nog een linke wedstrijd voor AZ Alkmaar. Dnipro-1 profileert zich dit seizoen als een uitstekende uitploeg en verloor zowel in eigen land als in Europa nog geen enkele wedstrijd op verplaatsing. Dit terwijl AZ Alkmaar zich toch als kwetsbare ploeg vertoont de laatste tijd. Dan bedoelen we vooral in de defensie die in de laatste 4 duels in Europa telkens een doelpunt tegen kreeg en uit de top 8 in Nederland de meeste doelpunten tegen krijgt op eigen bodem. Wij vinden de qoutering op de bezoekende ploeg dan ook een hele grote misrekening van de bookmakers en gaan hier gretig gebruik van maken.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.