Loading...

Voorspelling AZ - West Ham

18 mei 15:00

Voetbal - Europa Conference League

AZ AZ
-
West Ham West Ham

Onze wedtip

AZ Alkmaar Draw No Bet

Unibet 1.83 Bonus €50
Wedden

De wedtip: AZ - West Ham

AZ Alkmaar mag een poging ondernemen om geschiedenis te schrijven en om het verlies uit de heenwedstrijd van de halve finale van de UEFA Conference League tegen West Ham recht te trekken (2-1). Voor Pascal Jansen en zijn troepen een haalbare opdracht want in de kwartfinale wist het tegen Anderlecht een grotere achterstand (2-0) om te zetten (2-0 en strafschoppen). Als groepswinnaar kwam AZ Alkmaar pas in de 1/8e finale aan de bak en daarin zette het Lazio Rome opzij met twee overwinningen (1-2 & 2-1). In de Eredivisie staat het momenteel 4e en jaagt het op de 3e plaats van Ajax Amsterdam waar het slechts 2 punten op achterstaat. Afgelopen weekend kon het vlot FC Emmen opzij zetten (5-1).

West Ham is de favoriet om dit toernooi te winnen en ze maken die rol helemaal waar met 37 op 39. Het won zijn groep en kon in de 1/8e finale meteen aan de bak waar het AEK Larnaca opzij zette (0-2 en 4-0). In de kwartfinale ontmoette het KAA Gent tegen wie het in België gelijkspeelde (1-1) en de klus klaarde in Engeland (4-1). In de eigen Premier League beleven Moyes en zijn troepen een dramatisch seizoen waar het maar net boven de degradatiezone staat. Afgelopen weekend verloor het van Brentford (2-0). 

 

De highlights: AZ - West Ham

  • West Ham 3 op 15 in Premier League
  • West Ham liet in vorige uitwedstrijd UEFA Conference League toch steek vallen
  • AZ Alkmaar 21 op 21 in eigen huis in UEFA Conference League

Onze voorspelling: AZ - West Ham

Het wordt een duel om naar uit te kijken deze. De Engelsen mogen zich nog niet rijk rekenen want in het vorige uitduel toonde het zich ook kwetsbaar op bezoek bij KAA Gent. Bovendien wist AZ Alkmaar tot nu toe het maximum van de punten thuis te houden op deze UEFA Conference League. Onze voorspelling AZ Alkmaar-West Ham: AZ Alkmaar Draw No Bet

 

1
Unibet
2.7
AZ wint: €50 X 2.7 = 135€
Bonus €50
N
Unibet
3.35
Gelijk €50 X 3.35 = 167.5€
Bonus €50
2
Unibet
2.55
West Ham wint: €50 X 2.55 = 127.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.